Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-11, 18:45   #8
Andy90
 
Andy90s avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Norrköping
Inlägg: 398
Sharp$: 2871
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Robban Visa inlägg
Nån som vet hur svanstedt rankar sina chanser?
10 sharps till den som vet
Kommentarer på Åkes hästar från V75-guiden:
V75-1 Nr 8. Hard Cider - Åke Svanstedt:

Han var jättebra i årsdebuten med tanke på att han varit borta så pass länge. Normalt borde han tagit ett bra kliv på formstegen efter det loppet. Han har fått ett trist spår vilket gör att jag får ligga lite lågt på förhand. Han går som barfota runt om. Vi reser upp på fredag (läs idag) men övernattning är inga bekymmer för någon av våra hästar.

V75-2 Nr 11. Flowstarter G - Åke Svanstedt:

Har gjort en start för oss och då visade hon både bra styrka och rätt inställning. Möjligen är hon lite entaktad så det är nog ingen häst man sitter och kör snyggt med. Hon fortsätter att kännas bra i jobb så formen ska normalt sett vara minst lika bra som senast. Hon går barfota runt om igen.

V75-3 Nr 10. Clear Sign - Åke Svanstedt:

Han gör det bra varje gång. Senast hamnade han lite snett på det var väl ursäktad efter en tuff öppning. Han känns fin i träningsjobben efter det och han kan nog slita till sig en hygglig slant med lite klaff.

V75-4 Nr 2. Sweeping Candy - Åke Svanstedt:

Hon har gjort en start efter vila och var bra då. Hon har bra kapacitet för klassen och jag tror hon gör ett bra lopp igen. Det här är en skaplig häst som nog kommer tjäna en del slantar framöver. Från bra läge tror jag hon är med där framme.

V75-6 Nr 3. Nestor Gel - Ulf Stenströmer (Åke Svanstedt):

Jag fick stryka honom i en tilltänkt start på V75 i Eskilstuna i slutet på mars. Men han mår bra nu och tränar på fint. För en dryg vecka sedan var han inne på banan och gick ett 16-jobb över 1600 meter och det kändes jättebra. Här fick han ett fint läge och han är startsnabb. Jag kan tänka mig att Åke försöker ta ledningen och sedan hoppas jag de ska ha en god chans. Det blir hans första övernattning men jag tror det ska gå bra.

V75-7 Nr 2. Staro Dynamite - Åke Svanstedt:

Han vann debuten för oss. Det var i och för sig i en ganska klen omgivning men han gjorde det bra. Känslan är att distansen är hans bästa. Från bra läge tycker jag han skall ha goda möjligheter att vara med om striden. Han går barfota runt om igen.

Möjligen något stavfel.
__________________
Article 34:
Bro's cannot make eye contact during a devil's threeway
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Robban (+10)
Andy90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat