Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-13, 02:11   #1
Maxie
 
Maxies avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 58
Sharp$: 136


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bonushora på annan identitet.


Hej!

Nu har jag raidat en jävla massa bolag och gjort en rejäl hacka på det, närmare 10k under bara 2 veckors tid. Men nu blir bolagen färre och bonusarna sämre men jag vill inte sluta för det utan hade tänkt börja hora runt på mina polares identiteter. Jag har redan snackat med 3 st som är villiga att hjälpa mig för en liten provision.

Så nu till själva processen då. Till att börja med skapar jag ett MB-konto i kompisens namn, han får verifikationsbrevet och koden hemskickad som han sedan ger till mig så jag kan sätta upp kontot. Jag får all information som kan tänkas behövas, allt från personnummer till hans mammas namn. Efter det slänger jag över runt 15k från mitt MB-konto till polarens och nu borde jag var all-set. Jag köper ett kontatkort, sätter in det i en gammal lur som jag kan svara i om ev. ett bolag skulle få för sig att ringa.

Gällande IP-adress så använder jag min vanliga för att tradea på Betfair och sedan kör jag internetdelning från luren när jag ska lägga spelet på bolaget. Om jag inte har helt fel så är den dynamisk och det borde innebära att jag får en ny vid varje tillfälle. Här är det förstårligt om något bolag hör av sig men då är det som sagt jag som kommer svara och inga problem borde kunna uppstå.

Jag bonushorar runt bland alla bolag tills jag är klar för att sedan överföra vinsten till mitt MB-konto igen. Polaren får sin provision och vi båda gör en hacka.

Hur skulle detta kunna gå fel? Värsta scenariot jag kan komma på är om något bolag får för sig att spärra mitt konto när jag tvingas göra ett ev. uttag om jag lyckas omsätta bonusen. Men på vilka grunder då?

Jag är medveten om att vissa sidor vill ha ID-verifikation osv och det kommer jag också få av mina polare OM det krävs. Dem litar på mig och vad kan jag egentligen göra med en bild på ett ID? Inget.

Tack för mig!
Maxie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat