Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-13, 15:20   #6
Maxie
 
Maxies avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 58
Sharp$: 136


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Andra senariot som kan inträffa väl att det dynamiska ip:t redan använts av nån annan för just bonusen så då kan dom ju spärra kontot pga av det, har för mig att dom flesta just har det på sina erbjudanden.
Jag har kontaktat de flesta bolagen via deras live-chat (Bet365, Betsson, Unibet, Betsafe osv) och frågat angående detta. Det har varit grönt ljus hos alla förutom Bet365 som troligen skulle kunna komma att kontakta mig, enligt supporten.

Citat:
Ursprungligen postat av HL333982 Visa inlägg
Detta har diskuterats förut här på forumet och det finns trådar på SBR om just detta. Moneybookers har i vissa fall informerat spelsajter om att det kan vara bonushoreri på gång. Sajterna har sedan låst kontona och Moneybookers likaså. Detta har hänt mig en gång och MB ville då att det låsta kontot skulle verifieras genom att min polare fick gå till ditt läns publicus notarius som veriferade dennes pass. Av förståeliga själ ställde min polare inte upp på detta och pengarna på det mb-kontot (och alla spelkonton kopplade till detta) var förlorade. MB låser också emellanåt konton och skickar ut ett formulär att fylla med ett antal frågor om de ser att man skickar pengar till en rad olika personer. "1. Känner du denne person? 2. Varför har du skickat pengar till denne? mm." Nyss nämnda gäller speciellt om de ser att en rad konton "bara" verifierats genom utskickat brev. Det är IP och MB som är de svåra delarna, resten är enkelt. Men som vanligt har de flesta problemen en lösning. Den får du dock lista ut själv.
Ok. Jag har gjort lite research angående det här med MB och att dem samarbetar med spelbolagen och det stämmer säkert till fullo men chansen att det skulle hända känns så liten att jag är villig att ta den risken. Jag kommer använda mig av en VPN när jag loggar in på kompisens MB-konto och kommer därmed inte dela IP med mitt vanliga konto.

Jag har bara tänkt göra en överföring mellan MB dvs allt i en stor klumpsumma per identitet. Kommer notera överföringen som "Lån" för att åtminstonde försöka vilseleda dem lite haha. Men om nu MB låser polarens konto när jag har alla pengar där är jag helt säker på att denne kommer göra allt i sin makt för att hjälpa mig.

Tack för input!
Maxie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat