Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-13, 15:27   #8
HL333982
 
HL333982s avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 226
Sharp$: 1331


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Maxie Visa inlägg
Jag har kontaktat de flesta bolagen via deras live-chat (Bet365, Betsson, Unibet, Betsafe osv) och frågat angående detta. Det har varit grönt ljus hos alla förutom Bet365 som troligen skulle kunna komma att kontakta mig, enligt supporten.



Ok. Jag har gjort lite research angående det här med MB och att dem samarbetar med spelbolagen och det stämmer säkert till fullo men chansen att det skulle hända känns så liten att jag är villig att ta den risken. Jag kommer använda mig av en VPN när jag loggar in på kompisens MB-konto och kommer därmed inte dela IP med mitt vanliga konto.

Jag har bara tänkt göra en överföring mellan MB dvs allt i en stor klumpsumma per identitet. Kommer notera överföringen som "Lån" för att åtminstonde försöka vilseleda dem lite haha. Men om nu MB låser polarens konto när jag har alla pengar där är jag helt säker på att denne kommer göra allt i sin makt för att hjälpa mig.

Tack för input!
Jag menar inte att det skulle se konstigt ut att du har gjort flera små överföringar till en och samma person. Det som kommer se skumt ut är när du har överfört en liknande summa till flera olika personer. Det har inget med IP att göra. Notera även att det är bara hos MB som du får möjlighet att låsa upp kontot igen. När väl en spelsajt har stängt ditt konto pga bonushoreri kommer de inte låsa upp det igen. Dock får du tillbaka din insättning i 9 fall av 10
HL333982 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat