Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-19, 13:54   #204
SuprMario
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 794
Sharp$: 2499
Standard

hahaha- Betsson, vilka tomtar!

Försökte lägga ett sympatispel på deras live odds på 200sek på Finland mot Ryssland när det står 1-2.
Får ett meddelande att jag vill satsa för mycket...??!?!

Smått irriterad startar jag en chat med dom för att se vad som är fel - kan inte se något annat då jag enbart har spelat på hockeyVM och champions league o sådant där.
Citat:
Agent (Leo): “Att man har låg limit kan bero på flera saker. Ofta har det att göra med spelhistoriken och spelmönstret. Om man spelar på mindre ligor och mer känsliga marknader får man som regel satsa mindre medan om man spelar på t ex Premier League får man spela desto mer. Om man spelar på sure wins kan man också lätt få en lägre limit. Sure win är när man spelar så att oavsett utfall kommer man att gå med vinst. Det som är över din limit går vidare till en trader som tar ställning till varje spel och om du får spela mer.

JAG: "sluta nu - kolla på min historik istället för att klistra in ett standard svar! patetiskt att säga att jag spelat på mindre ligor när det är hockey vm och enbart stora matcher..."

JAG: "gjorde en TRIPPEL förra spelet så vad fasiken är problemet? men inga problem jag plockar ut pengarna....fantastiskt att man inte kan lägga ett spel på 200kr på finland i hockey VM!"

JAG: "halåå? är det någon på plats?"

Agent (Leo): “som jag förklarat så gör våra trading managers hela tiden bedömningar av alla konton och vilka maxinsatser som kan läggas”

JAG: "ok Leo - så jag är spärrad på betsson nu för att jag satte en trippel till 2ggr pengarna?"

JAG: "kan du berättta mina maxinsatser?"

Agent (Leo): “maxinsatsen skiljer från bet till bet, det beror helt på vilken marknad, odds etc”

JAG: "så hockey VM är en högrisk marknad?...Ni talar ju emot er själv med det resonemanget....VAD är min maxinsats på hockey VM då?"
Körde igenom en bonus på 500kr.
Senate spelet var t.om en trippel på hockeyVM som gick in men nu är man körd där...

Jaja - får trycka på cashout och glömma dom då
SuprMario är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat