Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-19, 16:16   #206
SuprMario
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 794
Sharp$: 2499
Standard

Jag tänkte jag ska försöka grilla dom lite och se vad som händer:
Mail:
Spoiler:
Insatsgränsen varierar beroende på vilken sport/marknad du spelar på och vilken risk vi är beredda att satsa på det specifika vadet. Där är ett flertal faktorer som spelar in, som den totala summan pengar som har satsats på var sida av vadet samt hur stort evenemanget är. Om det läggs in en insats som överstiger vår gräns, som nu då har hänt, blir du informerad om den maximala insatsen du tillåts lägga på det vadet. Insatsen som erbjuds i detta läget är den maximala summan som du tillåts att lägga på den valda matchen.

Efter att kikat på ditt konto kan vi se att vår Trading Manager, har gjort ytterligare begränsningar i ditt konto. Vår Trading Manager kollar av alla konton regelbundet och kan vid dessa tillfällen lägga på ytterligare gränser på kontona. Den erbjudna summan på insatsen, är det som du kan lägga på det valda vadet.

Spoiler:
Hej igen

Jag önskar inte att få dessa "goddag yxskaft" svar, jag är inte dum!
Varför kopierar ni ett oväsentligt svar på min fråga när så inte är fallet?
Jag vet att insatsgränsen varierer på olika objekt men ni kan väl inte på fullt allvar mena att Hockey VM semifinal inte kan ta emot 200kr i ett vad?

Blir ju förbannad av er nonchalans av support där ni inte tittar på historiken på mitt spelande utan bara kopierar in svar som inte är relevant till mitt spelande.

Vänligen återkom med en vettig förklaring till att ni begränsat mitt konto tack.


Fortsättning följer...
SuprMario är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat