Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-24, 22:10   #5
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Nu tappade jag hakan, vad i helvete pysslar ni med?



Citerat KP i denna tråden: https://www.sharps.se/forums/speldagb...ll-50-000-a-4/

Jag har haft stor respekt för att ni dragit igång sidan och har en spelskola. Också att ni försöker lära ut spelgrunder för att lyckas i trådar etc
Ofta har jag sett att ni gör det med respekt.

Det har varit en jävla gnäll mot RoK (som jag förövrigt aldrig hängt på eller tyckt om) för att de raderat inlägg, tagit avstånd från folk som påpekar fakta på planket eller vad det nu handlade om.
Det köper jag, ni vill vara seriösa och thats all good, jag har lärt mig mycket här.
Men nu ska ni stänga ner en dagbok pga dåligt BRM och "oseriös nivå". Måste alla tänka som er för att vara välkomna att starta en dagbok på Sharps?

Men ni gör inget annat än att gör det här stället till ett jävla skämt om de är en så jävla dålig tolerans mot folk som inte har spelat seriöst (på erat sätt) tidigare.

Vad sägs som att ta bort spreadsheet funktionen (vilket innebär ungefär samma sak som en dagbok egentligen)? för alla utom guldmedlemmarna som gör allting rätt

Läs innan ni startar dagbok


Jag läser då fan inte nånting om BRM och så vidare.

Allvarligt talat så blir jag äcklad av beteendet.
Jag hoppas nu att ni inte raderar tråden som småflickor eller ber mig ta den i PM, för det här rör forumet i högsta grad.
Jag vill också säga att i de flesta diskussioner angående ban, varningar och så vidare brukar jag köpa det ni säger och att ni håller en OK nivå.

Men snälla, motivera hur ni tänkte här.
Motivera gärna eran vision om vart ni har tänkt föra det här forumet, för jag kan säga att det är långt ifrån den idé ni verkade ha från början.

Förstår din frustration men "ledningen" kanske vill att sidan skall hålla en "högre" nivå än din nämnda RoK-sida... Behöver inte vara svårare än så. Men vad vet jag...?

Sedan, för att vara helt ärlig, så var allt de gjorde fel! De lovade något de inte kunde hålla (vilket många här inne verkligen, iofs, inte gjort - inte ens deras betalspel) och sade i mot sig själva på alla punkter - någon sorts kvalitetskontroll måste de väl ändå få ha? Detta för att INTE hamna på RoKs nivå...

Senast redigerad av Pilkast den 2012-05-24 klockan 22:11.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat