Ämne: Roland Garros
Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-27, 20:54   #14
Hardcourt
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 85
Sharp$: 386
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av zimzelen Visa inlägg
Jag har haft en sån otrolig kräftgång i tennisen under maj så jag vet inte om jag ens vågar säga bu eller bä längre. Man har gjort ett och annat bra spel in play men förhandstipset har varit åt helvete fel.

Jag har knappt orkat kolla på lottningarna men på damsidan så snappade jag upp att nedersta halvans kvart har vi Serena, Kanepi, Wozniacki och Sharapova. Uj uj uj, roligt.
Azarenka borde glida fram till en semi för att sedan återigen förlöjliga Radwanska, troligtvis. Men, en spelare som jag tycker har ryckt upp sig i år är Ivanovic. Längesen jag såg henne så här bra. Hon har slutat kollapsa mot sämre spelare och har spelat riktigt bra mot toppspelarna. Lite oflyt bara. 50ggr tycker jag känns som ett givet lir. Ev Radwanska i en kvart. En spelare som hon är jämnbördig med.

När börjar sändningarna då? I morgon?

Tänk dock på att Vitryskan aldrig gått längre än QF i Paris, hon trivs inte jättebra här alltså.... Min outsider är Radw att vinna, för jag tror att Aza ev kan åka tidigt, då är 29 på Radw vettigt med en chanspeng imo
__________________
Federer, KUNG!
Hardcourt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat