Ämne: **SPREAD IT**
Visa ett inlägg
Gammal 2012-06-11, 22:25   #78
messijah
 
messijahs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö baby
Inlägg: 350
Sharp$: 825

**Five in the sky, six mus
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

FAN VAD BESVIKEN JAG ÄR. Vi ska vinna denna match,

Citat:
Ursprungligen postat av henke111 Visa inlägg
Where did ya go?
Jag har varit i asien med familj och diverse vänner. Jag har en kompis som sa sig veta var det fanns en massa vrakfynd att dyka efter. Jag är dykare och väääldigt naiv så vi åkte ner och jag dök; fann inget. Jo, dåligt opium och en massa horor som hängde på en (för jag är snygg, ni vet . Fy fan, har ni varit där? Jag var i Bangkok mycket på 90-talet men det är mycket MER av allt nu. Speciellt när de fick veta att man var svensk, är vi så äckliga??
Jag fick också med mig en typ av myror i min kropp, som kryper i skinnet och det känns som sängen är full av kryp (jag får antibiotika).

Ibland när jag gör konstiga saker, så får jag något som kan liknas vid alkisarnas "moments of clarity". Jag hade rökt, dykt vid Poor knights island i Nya Zeeland och åkte båt hem i skymning. Då lyssnade jag på denna http://www.youtube.com/watch?v=yHisDEDMqsk tänkte på vilka spel jag skulle spela, hur mycket jag älskade min tjej och mina barn och att jag för tio års sedan åkte på exakt samma ställe efter ett nästan identiskt dyk. Då spelade jag mer, riskerade mer och levde mer.
När jag får sådana reflektioner spelar jag alltid bättre.

Jag har uppdaterat mitt 2-6 sheet lite, vanliga spelen har gått bra även om 2-6 har vilat så jag kör mina vanliga pengar på 2-6 nu med, mer insats (1u = 250 ) och känns som jag ska satsa lite mer på det nu; det gick ner lite innan vi åkte men det var också halvhjärtad insats.

Såja, nu ska jag röka en, svälja ett par (generiska gissar jag) thailänska valium, betsen är lagda, barnen sover, jag är lycklig om än något skamsen över att detta blivit en dagbok men what the fuck, jag gillar att skriva av mig. Mina bets ligger i min sheet, ni kanske inte borde rygga då det känns skakigt (men det får det gör med 2-6, det är det som gör gött).

peace
/M
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
vessl123 (+10), forbannat (+10)
messijah är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat