Ämne: **SPREAD IT**
Visa ett inlägg
Gammal 2012-06-21, 22:56   #84
messijah
 
messijahs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö baby
Inlägg: 350
Sharp$: 825

**Five in the sky, six mus
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av travid Visa inlägg
Fyfan vilken härlig dagbok måste jag säga

Vill tipsa om Fo' Eva Blunted med Nine eftersom du hade bäst musiksmak också!
Love it

När messijah var en gangsta gillade han musik som fick honom att känna blodet pumpa inför olika situations...nu är ha nutbildad högskolelärare i pedagogik (ja, det är sant ) men har kvar ilskan i blodet. Han gillar också att prata om sig själv i tredje person.

Den tredje personen gillar phillies lite RL (-1), han gillar också Red sox -1 väldigt mycket! Dessutom gillar han Nationlas och Pirates men inte lika mycket.

Phillies gillar JAG pga att phillies är 12-2 mot Rockies och 7-1 senaste säsongen. Worleys ERA och WHIP äger dessutom Francis. Detta är mycket basala antaganden så feel free not to tail. Det gäller alla mina spel då jag mest kör på erfarenhet och info från vänner (från det stora landet) som jag blandar med mina egna (om de inte känns rätt för er är de inte det). Jag får tusen vinklar och övertag om dan från min sjuka hjärna och från andra och nyckeln är att hitta sin egen formel.

Jag gillar dessutom Red Sox då Miamis trä har blivit kalla igen och Boston vill sweepa much. Gårdagens nederlag som lika väl skulle kunna fungera som motivation var istället en påminnelse om att man inte har något att hämta och man kommer till matchen ikväll med uppgivna och typ "jaja, whatever"- mentalitet där Boston kommer med lite tjackade humör och gärna vill prova olika slag och kast som kan funka (ni fattar?).
Matsuzaka äger Miami inatt.

De gillar jag, vad gillar ni? Ge mig nått då jag blir trött på mina egna reflektioner. Vad gillar ni i NBA? Jag har satt 100% av mina teasers mellan Heat-Thunder (med små marginaler). fotboll? Bring it.

Jag har för övrigt haft svärföräldrarna här men nu har jag besök från amerikat här och alla andra sover, jag gillar mycket och jag gillar (den är gammal men requstad från min vän som var med i, HÖR OCH HÄPNA, Crips LA Crenshaw på 90-talet, som om man kan calla det typ 10 år senare, what what!) :
http://www.youtube.com/watch?v=KP0OaUOQGCg


/M
messijah är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat