Visa ett inlägg
Gammal 2012-07-07, 23:10   #19
kingscania
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Jag kanske längs vägen kommer tröttna, och då redan innan jag gått minus. Kanske kommer jag bestämma att jag bara provar i 50 matcher eller så, då vet jag inte alls hur det kommer sluta.

Den stora gåtan är däremot varför jag startade en tråd om det här. I något svagt ögonblick tänkte jag nog att fler kunde tycka det är en kul grej, men tji fick jag.

Tro mig sharps, jag förstår mig nog på teorin bakom att bli en vinnare spelare. Ni tar upp allt bra även i denna tråd. Jag gillar det. Sharps VILL ha kunniga användare, inte som RoK där vettiga inlägg får en bannad i 40 år.
Du startade alltså tråden för att folk skulle klia din rygg och hålla med dig? Tycker snarare du ska vara glad att personer som är mer inne i detta än dig, väljer att ge dig saklig kritik över detta. De vill ju bara hjälpa dig.

Om du inte tror på ditt system, och dessutom inte kan spela marknadshögsta, då förstår jag inte heller vad meningen med det hela är. Först och främst, varför inte försöka utveckla något som du tror på? Och när du hittat ett sådant system, torrkör det med marknadshögsta odds.
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat