Visa ett inlägg
Gammal 2012-07-07, 23:52   #25
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lemasive Visa inlägg
Spoiler:



I vad har h*n fel? - H*n har ju uttryckligen förklarat vad h*n vill med denna dagbok och dess innehåll/spel i ingressen... Att det haltar spelteoretiskt sett vet h*n ju redan.

Därför att han har fel, sedan får man ju spela hur fan man vill. Det är inte matematiken som gör att man torskar, det är helt andra aspekter inom gambling. Jag har inget emot att någon testar saker för skojs skull, det kommer dock inte att fungera i långa loppet, och är slöseri med tid. Dock är det många som måste se det med egna ögon innan dom kan gå vidare till en mer produktiv inställning.


Fan, jag spelade på det laget med flest negrer i NBA först hösten jag lirade alls och fick positiv kassa(ala 4 spel, för vem fan orkar räknar antal negrer innan matchstart), men det är ändå inte rätt.

Det var ju inte detta jag skrev - i korta ordalag så verkar det som h*n vill testa och ha kul under vägen... Och om det är slöseri med tid, varför bemödar du dig inte med att ge honom bra respons och tips hur h*n blir en vinnande spelare? Ditt inlägg kostade mig nu en halv minuts tid - snacka om slöseri...

Var ligger ditt "vinnande" sheet så att vi alla kan lära oss något?

Senast redigerad av Pilkast den 2012-07-07 klockan 23:54.
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat