Visa ett inlägg
Gammal 2012-07-08, 08:41   #27
Rehn108
 
Rehn108s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 211
Sharp$: 782

2014
Stats: 50 - 69 - 1
ROI: 95.39%
Vinstprocent: 42.02%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Ja jag läste inlägget. "I något svagt ögonblick tänkte jag nog att fler kunde tycka det är en kul grej, men tji fick jag." På det verkar det precis som att du är ledsen över att folk inte tycker det är en kul grej, utan kommer med konstruktiv kritik = dömer ut ditt system.
Nej det handlar inte om att vara ledsen. Det handlar precis som jag skriver om att jag trodde fler skulle tycka det var en kul grej. Det är inget mer med det. Jag hade ju uppenbarligen fel som trodde det (därav "tji fick jag").
"Ni tar upp allt bra även i denna tråd. Jag gillar det. Sharps VILL ha kunniga användare, inte som RoK där vettiga inlägg får en bannad i 40 år."
- Tydligt exempel på att jag är glad över jargongen.

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Ja, testa du på, tydligen är det så här du vill göra, då tänker inte jag försöka fortsätta få dig att ändra dig. Och ja vi är olika, jag skulle inte lägga dövörat till när personer som är mer insatta än mig på något, kommer med konstruktiv kritik på det som jag gör.
Bra för dig. Och jag ser det inte som att jag lagt något dövöra till då jag inte efterfrågat och därför inte kan förväntas följa denna kritik. Det känns som att du misstar den här tråden för en annan vanlig typ (som i mina ögon alltid luktar lite troll):
- Trådar som den här beskriver vad jag gör, och sedan är det inget mer med det. Jag frågar inte om andra tycker att jag ska sluta, och kan därför inte väntas sluta så fort någon annan argumenterar för det.
- Den andra typen är en person som efterfrågar hjälp, får rådet att göra A, vill själv göra B, blir överöst med argument för att A är bäst men tror verkligen själv på B och tar inte till sig argument. Det slutar med att personen gör B trots att han bad om råd och ingen föreslog B.

Jag tycker det är skillnad.

Citat:
Ursprungligen postat av Wagner Visa inlägg
...
Jag ska bjuda på ett par idiottrådar till samlingen.
Riktig idiottråd: https://www.flashback.org/t1886126
Ganska dum tråd: https://www.sharps.se/forums/speldagb...till-50-000-a/

Citat:
Ursprungligen postat av Lemasive Visa inlägg
Dock är det många som måste se det med egna ögon innan dom kan gå vidare till en mer produktiv inställning.
Där satte även du huvudet på spiken. Även om en sådan som jag har läst på ordentligt om korrekt BRM, att söka överodds, att spela på marknadshögsta osv, så kan jag inte förväntas tillämpa allt när jag själv inte ägnat mig åt betting i två månader ens. Jag tror nog att man måste få ha sina idéer och inse med egna ögon att sådant som inte ska funka, inte heller kommer funka.

---

Tack Pilkast för att i alla fall du har en sund och lättsam syn på tråden.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+5)
Rehn108 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat