Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-15, 11:31   #1
Overplayer
 
Overplayers avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 327
Sharp$: 3435

OVERPLAYERPICKS
Stats: 459 - 537 - 50
ROI: 101.38%
Vinstprocent: 46.08%

Standard

Overplayers Overland (Fotboll, Tennis, Ishockey, Baseball mm)


Startar upp en ny speldagbok. Främsta skälet till det är att mycket har ändrats sedan sist och jag vill starta om på ny kula.

Jag är en överspelare långt in i hjärtat. Jag spelar ALDRIG underspel och kommer aldrig göra det heller. Jag lämnar det till de med en önskan att få svaga nerver.

Förutom Fotboll, Tennis och Hockey har jag denna sommar fått ett nyvunnet intresse för baseball. För mig är det lite av ett nytt sätt att spela på då andra parametrar gör sig gällande vilket har fått mig intresserad.

Har några halvhjärtade försök bakom mig med nya spread men insett att jag behöver lite mer fokus vilket jag hoppas denna dagbok kan hjälpa mig med. Börjar nu om från noll igen. Alla spel kommer låsas.

Jag har varit öppet varit kritisk till andra spelare som kallat sig experter och som kommit med påståenden om att de skulle kunna livnära sig på spelande bara de ville men som inte har någon statistik eller för den delen vettiga spel att visa upp. Själv är jag bara en glad amatör. Men jag har ingenting emot eventuell kritik om någon skulle få anledning till att dela med sig av sådan.



Allt är välkommet här utom, ja ni vet...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Shell Peppe (+20), BlackCobra (+5), surrelito (+5)
Overplayer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat