Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-15, 15:48   #30
Maxie
 
Maxies avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 58
Sharp$: 136


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HL333982 Visa inlägg
Har inte gjort det i syfte att enbart bonushora utan snarare att kunna betta helt vanligt, bonusarna är väl ett plus på de sajter man får dem. Jag menade inte att detta händer hela tiden, ursäkta om det jag sa uppfattades så. Jag menar att det är något som absolut kan hända och man måste vara beredd på det. Risken ökar ju helt klart fler ID's man spelar pga snarlika IP-adressen osv.
Ja, du har helt rätt i att mycket kan hända om man har osis men om man är försiktig och gör allting noggrant minskar risken att man får den i tvåan.

Som exempel, inför varje ny identitet gick jag alltid in i live-chatten, spelade lite dum och körde på kortet att jag inte visste vad min IP var och ifall den var grön osv. Allt som oftast fick jag som svar att det var kollat och jag kunde ta bonusen från just den IP-adressen. Eftersom jag visste att identiteten aldrig hade använts på sidan och nu även IP'n så var jag egentligen aldrig oroad.

Det hände ett par ggr att de i supporten sa att IP'n redan hade använts och att jag inte kunde ta del av bonusen. Då startade jag om luren, hooka en ny IP-adress och ställde samma fråga i chatten fast med ett annat namn då.
Maxie är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat