Ämne: ATP-Tennis
Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-19, 09:42   #8
footfault
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 49
Sharp$: 163

ATP
Stats: 9 - 3 - 0
ROI: 151.17%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

2012-08-19 18:30ATPFederer vs Djokovic 1 FT 3 2.670

Att motivera för sig själv varför Djokovic inte ska vinna en match är sällan enkelt. Men, here it goes.
Federer har sett riktigt bra ut under veckan. Inte ett enda tappat set, och även om både Fish och Wawrinka tog det till tiebreak så hade de inte en endaste breakchans matchen igenom.
Nu möter han visserligen en av världens bästa returnerare i Djokovic, men på det här snabba underlaget så tror jag att Federer får bra utdelning på sin serve, även mot Djokovic.

Djokovic då? Resultaten imponerar, men han är inte i samma form som under fjolåret. Han vann i Toronto senast, men då ska man komma ihåg att varken Federer eller Nadal var med och Andy Murray drog sig ur p.g.a skada efter en omgång. Djokovic har ett litet mentalt övertag i.o.m att han vunnit de senaste fyra matcherna mot Federer på Hardcourt, men jag tycker att han sett lite slarvig ut den senaste tiden. Det är fler Unforced Errors än vanligt, det är fler dubbelfel än vanligt och även om han nu spelar sin andra final på två veckor så är känslan att han inte kommit undan med det svajiga spel han visade mot Del Potro igår mot en av de bästa spelarna. Argentinaren missade t.e.x sex breakchanser, det gör inte Federer. Så Djokovic måste höja sig från igår om han ska vinna det här.

Med allt detta sagt. Det är alltid otroligt jämnt på förhand när de här två möts. Men oddset på Federer är för högt, sett till dagsformen.
(+2.5 finns till 2.10 på Federer, även det känns fullt spelbart)
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
simonsanken (+3), owster (+3)

Senast redigerad av footfault den 2012-08-19 klockan 10:00.
footfault är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat