Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-24, 19:00   #32
Analys
 
Analyss avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 319
Sharp$: 1905
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg


Edit: Omformulerar mig för tydlighetens skull. Folk som tycker rådande omständigheter är åt helvete och är stort övertygade om att de kan lösa saker och ting mycket bättre men är för lata för att göra något åt saken och rättfärdigar det med att det "ändå inte är någon idé"

Jag har ett idiotsäkert recept på att inget någonsin kommer bli bättre än vad det är: Ingen gör något för att förändra något, that ought to do it! Men vänta, ni har visst redan knäckt den nöten!

Fast då skulle jag vilja påstå att de allra flesta svenskar är nöjda med hur saker och ting fungerar nu.

Man får lite skev bild utav Sverige när man vandrar igenom internet, man missar alla de som inte ventilerar sina åsikter på forum och framförallt den äldre massan - som ofta (min uppfattning) är emot internet, friheten som en del söker och så vidare.

Googla exempelvis övervakat samhälle så är säkert nio av tio träffar emot, medan det i verkligheten finns väldigt mycket folk som inte alls har något emot kameror i varje gathörn.

När något är stort, dvs. på riktigt, så är svensken kapabel till att åstadkomma förändring. Att ingen förändring sker i dagsläget är för att majoriteten är hyfsat nöjda med sin och rikets tillvaro.
Analys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat