Visa ett inlägg
Gammal 2012-08-26, 15:48   #7
Sprite
 
Sprites avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Umeå
Inlägg: 2 091
Sharp$: 8343
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Riise Visa inlägg

Ogiltigt spel-ID: 1131617


Toppmöte i Allsvenskan med mycket på spel. Häcken som kan haka på i guldstriden i egenskap av tre poäng här.
Brukar vara målrika tillställningar lagen emellan men jag tror på det motsatta idag. Elfsborg saknar Lasse Nilsson som ska göra målen, istället dras dom men en lång, gänglig Elm på topp som jag inte tror kommer ställa till med stora problem. Även Hiljemark är borta vilket är ett stort minus för Boråsarna.

Häcken lär gå för tre poäng och lär vara det laget som för spelet. Dock är jag osäker på om man har kreativiteten som krävs när Martin Ericsson inte är med pga en klausul som säger att han inte får spela mot Elfsborg. Bortalaget lär backa hem med sitt 5-manna mittfält och göra det svårt för Häcken. Jag tror Elfsborg skulle vara nöjda med en poäng i den här matchen och lär inledningsvis spela just för detta. Tror på en tät tillställning eftersom mycket står på spel där första målet kommer vara mycket avgörande för var poängen hamnar i den här matchen.
Det har blivit 6 gånger under 2,5 och 1 gång över 2,5 i deras 7 möten sen Gais gick upp till Allsvenskan igen år 2009. Så målrika tillställningar lagen emellan stämmer inte riktigt.

Skriv gärna med i rekarna var du lägger spelen om man skulle vilja rygga.

Har också lirat underspel i Häcken - Elfsborg så hoppas på väldigt få mål här jag med
__________________
Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig att behöva arbeta en dag i hela ditt liv
Sprite är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat