Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-03, 01:30   #24
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Kul med lite baseboll intresserat folk! Det är ju inte direkt någon hög intressant sport för de flesta svenskar men bra att man inte är ensam och du verkar lyckas bra med att få upp intresset för "världens svåraste sport" att utöva, inte att betta på!

Hoppas det kan bli bra fart här på forumet när det hela drar igång sen och så får vi hoppas att Halos kan ha en fin säsong, det är mitt favorit lag med, släppte dom Vlad för Matsui nu!? Kul med all-star match på hemmaplan i år!

En liten fråga Boone, det är ju svårt att hänga med i alla övergångar som händer nu off-season, man följer NBA och massa annat och lägger MLB på is över vintern, men tänkte om du hade något bra sida som sammanställer vad som hänt i lagen med övergångar och så!?

Har dålig koll och det börjar ju bli dags att se hur det rört sig i lagen... vet typ att Jason Bay bytt från Red Sox till Mets och Yankees släppt Damon till Tigers och fått Granderson samt Matsui som gick till Halos men det mesta har man inte så stor koll på och om du har någon fin sajt som sammanställer lite vad som hänt så vore det fin fint!?
Inte det...
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat