Visa ett inlägg
Gammal 2012-10-11, 19:45   #112
Overplayer
 
Overplayers avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 327
Sharp$: 3435

OVERPLAYERPICKS
Stats: 459 - 537 - 50
ROI: 101.38%
Vinstprocent: 46.08%

Standard

Morgondagens utbud (Fredag) ser en smula bättre ut. Jag har dock väldigt svårt för att hitta rätt när det handlar om landskampsspel och kommer förmodligen hålla mig ganska passiv där-Dock har jag hittat några spel till imorgon redan nu. Kommer säkerligen fler senare ikväll eller under morgondagen:

Ogiltigt spel-ID: 1228376


Berdych är en spelare jag gillar skarpt. Han har en otroligt hög högsta nivå och är väl egentligen den som kan hota topp 3 i världen när de spelar bra. Nu är Berdych inte i bästa form och det innebär att han släpper till en hel del som han inte skulle gjort annars. Här ser jag det dock som en fördel. Han möter Tsonga som är lite av en expert på att släppa ifrån sig onödiga poäng. Känslan är att den här matchen mycket väl kan bli lång då Berdych inte övertygat och spelat längre matcher än han behövt om han varit i riktigt bra form under den senaste tiden samtidigt som Tsonga inte är en spelare som vinner eller förlorar med stora siffror när han möter bra motstånd.

Ogiltigt spel-ID: 1228357


Två målglada lag denna säsong. Båda har snittat klart över linan denna säsong och jag tycker oddset är för högt. Målen i deras matcher har kommit både offensivt och defensivt vilket såklart är en stor fördel. Finns även värde i Ö 5 men väljer Ö 4.5 här.

Ogiltigt spel-ID: 1228386


Två målglada lag. Irland går allt som oftast över linan när de spelar hemma. Tyskland går allt som oftast över linan var de än spelar. Anser inte heller att detta spel är avhängt på att Irland gör mål även om det är sannolikt.

Korta och halvdana motiveringar men sitter lite illa till just nu.

EDIT:

Blir ett spel till idag:

Ogiltigt spel-ID: 1229267


Oskarshamn har inlett denna säsong riktigt bra. Jag tycker laget är klart bättre än ifjol och nyförvärven håller högre klass än de spelare som fått lämna. Nu är man inte riktigt lika bra som tabellen visar och kommer säkerligen sjunka något men man bör inte ha några problem att kunna lösa en playoff plats till slut. Även om man inte håller topp 4 nivå i hockeyallsvenskan så tampas man med lagen strax under toppskiktet. Hittills denna säsong så har Oskarshamn haft en otrolig utdelning på sina chanser. Det är sällan ett lag har så hög procent på sina skott. Detta kommer givetvis inte hålla hela säsongen men här har man en bra chans att hålla statsen. I laget är det endast Uotila som saknas pga avstängning.

Almtuna går en jobbig säsong till mötes. Man har helt enkelt inte den kvalitén som krävs. Även om man till sist kan klara sig kvar då lag som Asplöven och Karlskrona håller en lägre nivå. I laget saknas fortfarande Sandberg som jag ser som deras bästa back. I många matcher har laget hängt med målmässigt men till sist förlorat. En hel del av det förklaras med mycket bra målvaktsspel från Joel Lassinantti. Nu är han egentligen andrahandsvalet i laget men eftersom Hamberg (som i vanliga fall är förstamålis) gått skadad har Lassinantti stått alla matcher hittills. Nu är Hamberg tillbaka och kommer stå ikväll. Klubben säger att han fortfarande känner av skadan men att den inte ska påverka allt för mycket. Lassinantti uppges vara sliten och i behov av vila. Hamberg har varit borta under en längre period och jag tror inte detta är till någon fördel för laget. Den ända vettiga förklaringen till målvaktsbytet är för mig att Lassinantti är ordentligt sliten och behöver vila och att man därför väljer Hamberg trotts att han fortfarande känner av sin skada.

Tycker målvaktsbytet Almtuna göra talar än mer för Oskarshamn. Oddset för HCP spelet är tilltalande för mig och jag väljer att testa spel. Oskarshamn besitter en högre grundkapacitet än Almtuna och dagens förutsättningar gör det inte sämre.

Senast redigerad av Overplayer den 2012-10-12 klockan 21:03.
Overplayer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat