Visa ett inlägg
Gammal 2012-10-23, 18:24   #117
DamageINC
 
DamageINCs avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 861
Sharp$: 4014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SportsInvesting Visa inlägg
Borde ej skriva om detta har men gor undantag en gang och det blir aven min sista inlagg angende laggmatcher.Bada matcher i ar mellan Angelholm och Oster har varit uppgjorda pa forhand.

Ror sig ej om nagra hundra tusen da oddset var 31 ggr pengarna i forsta matchen som gick fran 2-1. Har vet att jag att vissa dumma idioter aven bettade online denna match hos bl betsson . Finns nagra har pa forumet som sitter nere pa Malta och jobbar pa betsson och kan sakert bekrafta(men det far de tyvarr ej gora oppet ni kan fraga om ni kanner nan av de) att de stangde for spel denna bet efter nagra hunda euro bets redan.

Sa allt jag kan saga att dessa 2 matcher bettades mkt tungt hos lokala bookies i lokaler allt fran England,Schweiz,Belgien ner till Balkan lander. Sag att de fick igenom 50 000 euro pa forsta matchen x 31 sa kan aven du fatta att det ej ror sig om nagra hundra tusen.

Att bada dessa matcher forsta fran 2/1 och andra 2-2 stangs ner for spel hos minst 10 olika bookmakers(som jag kanner till) efter bookiebets att bada bets blir vinnande racker som bevis for mig. Visst kan sitta har och hitta pa och det e helt klart lattare att ej tro pa detta da det e ngt nytt for de flesta, men da jag sjalv jobbar som bookie och kanner massa folk i branschen sa fick jag reda pa detta nagra timmar innan bada matcher.

Ar givetvis mkt svart att betta pa sant men de som kanner till detta i god tid kan fa igenom en hel del pengar ,da de kan betta pa det i tusentals bookmakers i minst 30 olika lander(och da snackar jag ej om online bookies alls).
Om spelbolagen nu vet detta (jag antar att man har någon typ av bevis om man "vet" någonting), varför gör de inte allt i sin makt för att få till en polisutredning kring berörda matcher? Eller gör de det? Det känns ju inte som om det kan vara så omöjligt att få någon att läcka någonstans om detta nu sker så ofta med tanke på hur många personer som måste vara inblandade, samt att andra indicier så som insatsfördelning uppenbarligen finns.
__________________
Following our instinct not a trend
go against the grain until the end
DamageINC är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat