Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-07, 12:45   #1
fiorentina
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 408
Sharp$: 794


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

17/3 15:00 Sampdoria - Lazio


Sampdoria - Lazio 2 dnb 2,37 bet365 3 unit
Samp förlorade senast mot Parma med 0-1. Fansen är förbannade att Cassano inte var med. Matchen kommer handla mer om Cassano vs tränaren än om motståndarna Lazio. Dock var Sampdioria anfallduo Giampaolo Pazzini och Nicola Pozzi borta mot Parma Innan dess har laget tre raka vinster. Vinsterna är mot sämre lag dock. Anfallsduon är nu tillbaka.

Lazios argentinske anfallare Zarate fick inte spela senate mot Fiorentina och väntas från start nu. Han har enligt Svenska Fans slutit ett avtal med med nya tränaren Reye om att han ska passa mer. =)

Stor press på Lazio då fansen bojkottat senate matchen p.g.a dålig placering. Detta känns som en klassisk italiensk drabbning där storklubben kommer dra det längsa strået när de ligger illa till. Lazio tycker jag har sett bra ut det lilla jag sett sett senaste matcherna.

X2 eller 2 dnb var frågan för mig. Valet blev 2 dnb iom låga 1,66 på x2. De flesta verkar tro på Samp i denna matchen. Jag tror att Lazio är mer taggade och kontroversen med Cassano kan ställa till det för Samp.
fiorentina är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat