Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-04, 21:19   #71
Pilkast
 
Pilkasts avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 4 858
Sharp$: 604

Rektävling 2014
Stats: 0 - 1 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BlackCobra Visa inlägg
Driver du? Jag kritiserade hur han spelade med 4800 rader, inte resultatet i sig. Hade vi fått 7 rätt hade jag fortfarande tyckt samma och skrivit det.

Jag har sett Lindvallen här länge och tyckte det var klart värt en chansning på 100 kr då jag såg potential. Men oavsett om det är i efterhand eller inte måste jag och alla andra väl få skriva vad vi tycker?

Hur ska vi annars göra för att påverka? Det normala svenska beteendet att knyta handen i fickan och hålla tyst kanske passar Pilkast bättre?

Hur som helst så verkar majoriteten här inte ha så mycket åsikter så då får jag såklart stå tillbaka och se mig nedröstad för att bolaget vill spela såhär, men inte med mina pengar i framtiden.

Så faan heller, att du gjort! Tänkt det - möjligtvis? Skrivit det? Aldrig!

Gör inte bort dig genom att sätta dig på höga hästar... Du gör dig bara löjlig...! Med maxflyt så hade systemet kunnat ge en bra sudd - och du hade även då kritiserat, hur lättlurade tror du jag/vi är...?

Självklart är det okey med kritik eftersom jag själv kritiserar så måste ju andra få göra det - enkel matematik, i alla fall för mig...! Vidare menar jag att konstruktiv kritik kommer man med INNAN en händelse hänt, inte efteråt...

Har man inte haft möjlighet eller inte tänkt på en sak så kan man självklart även efter en "händelse" , spel eller vad det nu handlar om, komma med kritik, inspel, funderingar etc...

Men kommer man in i efterhand så skall man vara riktigt försiktig med vad och hur man säger det - lätt att det enbart blir "översitteri" annars.

En fråga till sist. Varför frågade du inte Lindvallen hur han skulle lägga upp systemet? Vad jag vet så fördes det en ganska livlig diskussion på "hemsidan" till detta bolagsspel, huruvida systemet skulle vara upplagt på det ena eller andra sättet. Tror det startade flera dagar innan spelstopp, till och med.

Missade du detta?
__________________
Win some, lose some...!

You´ll Never Walk Alone...
Pilkast är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat