Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-05, 16:28   #89
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Man kan faktiskt kritisera hur ett system är uppbyggt för att det ska vara värt någonting ( konstruktiv kritik ). Jag och alla som är med såg ju hur kupongerna va uppbygga. Då kan man ju säga till... Onödigt. Alla får ju chansen att vara med och skapa systemet nån gång.
Precis som han säger så är det då råd om hur systemet ska vara uppbyggt och inte kritik, det går inte att kritisera något som inte har hänt. Så trots ryggdunkningarna från pilkast som du fick för att försöka rädda upp det hela så är det likväl fel. Vi såg hur kupongerna va uppbyggda när han hade spelat och när man hade betalt. Det är därför folk nu säger till och undrar om man inte skulle lägga upp det annorlunda i fortsättningen.

Tycker det är helt okej nu när Lindvall sagt hur det ligger till, han är troligen betydligt bättre än mig på trav men ändå ingen storlirare enligt hans egna ord. Han körde som han trodde va bäst men hey han kanske också kan lära sig något av att vara med i det här och hur ska han då lära om folk inte kommer med synpunkter hur saker och ting kan bli bättre?

Man behöver inte gräva ner sig för att man får lite kritik och någon tyckte man borde gjort annorlunda utan man kan lyssna på de åsikter som kommer och nästa gång kanske det blir annorlunda. Eller så är man fast besluten på att spelsättet man har är det absolut bästa och då är det väl inte mer med det.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
messijah (+20)

Senast redigerad av Lazlo den 2012-11-05 klockan 16:29.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat