Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-13, 15:16   #1
AndreasB1897
 
AndreasB1897s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Blekinge
Inlägg: 1 792
Sharp$: 3864
Standard

2012-11-14 IF Guif Eskilstuna - IK Sävehof (Swed Elits)



Datum: 2012-11-14
Tid: 19:00
Sport: Handboll
Land: Sverige
Liga: Swed Elits
Match: IF Guif Eskilstuna - IK Sävehof
Period: ft

Spel: IK Sävehof -0.5
Insats: 5/5
Odds: 2.23
Bolag: Pinnacle

Motivering:
Mitt första MAXSPEL på Bettingsweden!!!

GUIF ligger på en 3:e plats, 3 poäng upp till serieledarna IFK Kristianstad. Formen är okej, man lyckades på något sätt få till ett oavgjort resultat senast borta mot Alingsås och innan dess har man 2 vinster mot de 2 lag som ligger sist, Skånela och Aranäs. Man är än så länge obesegrade på hemmaplan, 3 vinster och 2 oavgjorda. En intressant statisitk om man kollar närmare på vilka lag som varit på andra sidan, vinsterna har kommit mot Skånela, Skövde och VästeråsIrsta. Här ser man att Skövde är det enda laget som kan ställa till problem, resten är lag man ska kunna avverka redan i halvtid. Det har blivit oavgjort mot Alingsås och Drott, alltså lag som är bättre än dessa 3 jag nyss nämnt. Vad kan man dra för slutsats av detta då? Jo, så fort det blir lite svårare motstånd så är det inte lika självklart med en vinst längre och nu kommer ju Sävehof som har fått upp farten rejält. Jag anser inte att GUIF är lika bra i år som förra året, man har i princip samma trupp men man får det inte att stämma, kanske är det så att de andra lagen har kommit i fatt medan GUIF legat kvar på samma nivå. Inför denna matchen ska GUIF ha samma trupp som mot Alingsås i söndags, har inte hittat att någon blev skadad efter eller under matchen.

Sävehof som har fått upp farten något fruktansvärt slog senast Skånela hemma med hela 37-22. Man ligger på en 6:e plats med 14 poäng enbart för att starten var så dålig, men det är inte så konstig egentligen med tanke på att man värvade en del spelare och det tar tid att spela in ett nytt lag. Sävehof har ett riktigt bra lag i år och man har en enorm bredd, till exempel i senaste matchen så gjorde bara lagets bäste målskytt Kristian Bliznac 4 mål och Kent Robin Tönnesen 2 mål, då borde det inte blivit så många mål va? Jo, då kliver de andra spelarna fram, som Michael Apelgren som gjorde 7 mål och Erik Forsell Schefvert gjorde 5. På bortaplan i år så har Sävehof förlorat 2 matcher och vunnit 3. Förlusterna har kommit mot Alingsås i premiären och mot Hammarby, vid den här tidpunkten var laget som sagt färskt och jag drar inga växlar alls av detta. Vinsterna har kommit mot Skånela, Ystad och i den senaste bortamatchen mot Redbergslid i derbyt med 21-31. Mot Skånela så hade man hela truppen att tillgå och det ska inte varit några skador eller dylikt under eller efter den matchen. Kan även avslöja nu att när Bet365 släpper säsongsspelen igen (Har tjatat på dem i 1 vecka nu) så kommer jag spela 5/5 på Sävehof att vinna Elitserien, så länge oddset är över 3.00 då. Sävehof är faktiskt så bra i år och jag tycker bolagen fortsätter att undervärdera här faktiskt.

Att Sävehof inte är knappa favoriter här tycker jag är ett SKÄMT. Att sedan krydda på detta till ett odds på 2.23 är ju bara sjukt. Hade faktiskt förväntat mig att Sävehof skulle ligga på ca 1.80. Jag väljer att spela denna redan nu då jag är övertygad om att den kommer droppa en bit innan matchen kastas igång.

Jag väljer att spela 5/5 units på Sävehof -0.5 @ 2.23 på Pinnacle.

// AndreasB1897

Texten är tagen ifrån: www.bettingsweden.se
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
kingofding (+1), smak (+2), Moffegrev (+5), Lazlo (+10), Overcome (+1), henke111 (+1), eddieh (+3)
AndreasB1897 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat