Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-08, 19:22   #17
Exakte
 
Exaktes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 74
Sharp$: 307
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av umebon Visa inlägg
Intressant Exakte.... Har aldrig funderat i att dela upp rullen så men det var ju ett smart sätt. Hur många bolag har du pengarna i eller delar du bara upp dem på papperet?

Har funderat på att lägga mina pengar i olika fonder för att se vilken som växer bäst men har inte hittat någon bra struktur på hur jag skall bokföra spelen. När du säger att du spelar 1 points på en fotbollsmatch, hur många matcher spelar du på en dag då? Kan ju bli dyrt om du är uppe i 5-6 matcher och alla skiter sig. Räknar du om pointsen då till nästa speldag eller hur gör du?
Absolut, skulle aldrig ligga ute med så många matcher från en och samma bank på samma dag. Snittet för min fotboll ligger på ungefär 4-5 spel i veckan, så det är väldigt selektivt. Hittills i år har runt 40 spel lagts på fotbollen. I en annan av mina banker spelas det mycket mer spel, men då är det för en mindre andel av den. Jag räknar inte om pointsen efterhand, bettar alltid lika mycket. Om jag ska ändra storleken på dem gör jag det istället när jag går genom resultaten för mina olika banker, efter en bestämd tidsperiod.
Exakte är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat