Ämne: Sharps 3.0
Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-20, 18:46   #12
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2202
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av joemag Visa inlägg
Regelverket är bra sokm det är imo. Bra att ni blev hårdare mot enbart tackposter. Möjligheten att sortera vilka forum som skall synas i vänstra kanten på startsidan dvs jag är inte alls intresserad av trav och vill inte se sådana forumposter men däremot skulle jag vilja se off-topic där.
Inte bara tackposter. Var fullständigt omöjligt att få iväg en högst relevant fråga. Nu är ju odds mest en fråga om olika siffror men blev ändå nyfiken på om dom rekat till 2.00 (startoddset) eller det iskalla 1,83 som blev kvar. https://www.sharps.se/forums/service-...l-sportspelet/ Se nedan.

1.83 då eller?

Måste skriva 35 tecken så då gör jag väl det då....

Citat:
Meddelandet som du har skrivit in är för kort. Var vänlig och skriv ditt meddelande så att det är minst 35 tecken. Om du hade tänkt tacka en användare för dennes inlägg så har vi infört en funktion som heter Sharp$ (Sharpsdollars) för att visa uppskattning istället för att skriva inlägg med enbart tack. Vänligen gå tillbaka och ge Sharp$ till användaren så kommer det att uppskattas ännu mer. Klicka på knappen "Ge Sharp$" och fyll sedan i summan du vill ge till användaren.
Verkar vara svårt att få iväg detta...

Citat:
Hej, vi har infört en funktion som heter Sharp$ (Sharpsdollars) för att visa uppskattning istället för att skriva inlägg med enbart tack. Vänligen gå tillbaka och ge Sharp$ till användaren så kommer det att uppskattas ännu mer. Klicka på knappen "Ge Sharp$" och fyll sedan i summan du vill ge till användaren.
Sen gav jag upp...
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat