Visa ett inlägg
Gammal 2012-11-28, 16:48   #40
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SuprMario Visa inlägg
MEN - jag skrev bara att 2% kan vara mycket pengar i verkliga livet trots att det enbart är 2% av kassan. Ser folk inte skillnad på det tycker ni ska prata med herr Wagner...
Det är pengarna i slutändan som betalar det mesta i ditt liv, inte procentsatsen på era bets.
Du har helt ratt i sak. Men ska vi vara arliga skriver folk inte "det var dyrt" om man spelat ett vanligt flatbet. Det visade ju sig vara fallet aven nu. Jag forlorar atminstonde fem-tio flatbets i veckan och hade jag skrivit att det "var dyrt" varje gang hade jag inte fatt mycket annat gjort. Att forlora ar en del av spelandet, det ar darfor vi anvander oss av begrepp som ROI. Lat oss saga att du har korrekt varderat en 2.10-oddsare till att ha 55% chans sa kommer du anda forlora 9 av 20 ganger, trots att det ar ett riktigt bra spel.

Mitt forsta inlagg var kanske nagot elakt men att spela for stora procenter av sin kassa leder ALLTID till gulning i langden. Nar jag var yngre gjorde jag samma sak sjalv, mer an en gang, och det ar darfor jag hoppas att folk atminstonde kan lara sig pa kortare tid an jag gjorde.

Till kriga; det var synd att spelet inte gick in. Sadan information hjalper inte alla ganger men ju mer man vet ju battre. Det handlar bara om att vaga saker emot varandra. Att komma till en bra BRM ar ibland en lang vag, forhoppningsvis har detta spel puttat dig lite at ratt riktning. Lycka till i framtiden, och fortsatt dela med dig av saker du tror pa!
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat