Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-01, 13:52   #7
Maverick
Banned
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 362
Sharp$: 11

Skidskytte 12/13
Stats: 24 - 48 - 0
ROI: 84.05%
Vinstprocent: 33.33%

Standard

Snabb sammanfattning efter herrarnas lopp.

Vi har en överraskning i Leguellec som vinner enkelt med 18 sekunder. Enda gången han varit uppe och lekt tidigare var på hemmaplan i OS för snart tre år sen, då blev det en sjätteplats i sprint. Ja, svårt att hitta honom...

Annars var det ett av de mest aktiva lopp jag sett. Hela tiden kom det nya namn och vinden ställde till det ordentligt på stående (vilket jag inte har ngt emot). Först trodde jag Eder var helt borta då han är för långsam i spåret men skjuter snabbt som Lucky Luke. Sen helt plötsligt fick folk problem på stående och då trodde jag lite på Eder och grämde mig att jag spelade Ferry och Bauer som mina skrällar men hoppade över Eder. Sen trodde jag Lesser skulle segla hem det hela likväl, men han tröttnade helt på slutet.

Sen när man fått andas i två sekunder ser man helt plötsligt att Svendsen har chans, och strax efter har Fourcade också vaknat. Men ingen av dessa lyckas fastän Svendsen delar ledningen när han går i mål. Sen kommer L'Abbe-Lund och dunkar fram i spåret och jag tror ett tag att jag kan hitta segraren här ändå, men icke! Graf, Sumann och Boeuf tar sig in före och som sagt även kanadensaren. Huga!

Ferry före i H2H mot Björndalen, gött! Men norrmannen var mycket snabbare i spåret och som tur sköt han fyra bom.

Mesotitch får precis som Fak två bom men är snabbare i spåret och placerar sig en 15 sekunder före, så två av mina tre H2H satt och H2H är ju det "säkra" långsamma vinnandet. Men vinnarspel och topp 3 har kostat hittills, men när det smäller lite där så ändras det snabbt. tyvärr kostade Birnbacher mig alldeles för mycket. Medelinsatser men måste spela så med dessa odds!

Enda H2H som inte gick in var Fourcade mot Svendsen. Fem sekunder skiljer mellan dessa i mål. Vet inte om Fourcade var trött eller vad det var mot slutet, men hade inte Svendsen haft "segervittring" när han körde slutvarvet hade säkert Fourcade kommit för men det kan jag inte gräma mig över. Tre bom var på dessa och jag vidhåller att mitt spel här var bra, även om blåsten gör det svåranalyserat efteråt i dag.

Eder gör det riktigt bra i dag (förutom Laguellec) som skjuter fullt och ligger i topp. Kul tävling men dessvärre Birnbacher endast på åttonde plats. Men han kör alldeles för dåligt just nu verkar det som och tävlingen i onsdags var kanske inte en engångshändelse men om en vecka kan hans skidform vara tillbaka igen.

Snart damernas, dryga 90 minuter. Då ska vi träffa bättre!
Maverick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat