Ämne: NBA 9/3
Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-09, 21:09   #1
Domination
 
Dominations avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 122
Sharp$: 29
Standard

NBA 9/3


Sååå, vad har vi ikväll? Det jag har plockat ut som värde hittills är:

Orlando -11,5
Orlando har smiskat LAC 6 gånger ATS i rad, och tror inte att ikväll blir ett undantag. Orlando är heta just nu och LAC är kalla. Tung public ligger på LAC och linan flyttar sig inte såvitt jag kan se. Orlando är skadefritt och ready to roll. Spelar även en Under 201,5, då varken snittet i inbördes möten, eller något av lagen har ett snitt över detta. Tror inte på att matchen springer iväg poängmässigt heller, finns ingen direkt anledning till det då LAC vill spara sig till morgondagen också, samt orka med resten av roadtripen.

Utah -4,5. Bulls är i lite problem och måste ta sig tillbaka, men de klarar det inte mot Utah trots deras rätt så starka historia med 4-1 ATS lagen emellan.
Under är även här en stark kandidat.

Måste även gilla ett stark Milwaukee på hemmaplan. De har vunnit många kronor i år åt mig, och kör vidare på det. Starka just nu med 9-2 ATS hemma och 11-2 SU hemma, senast vinst mot Cavs. Boston har inte sett jättebra ut, men är på väg tillbaka, men inte inatt. Ser dessutom Line movement till fördel för Milwaukee och kan inte passa på denna. Klart spel. Bucks -1,5

Vad har hänt med Toronto egentligen? inte sett bra ut på senaste, men plockar ändå dom som +11 mot Lakers. Jag hoppas att de tar sig i kragen, och litar dessutom som vanligt på att Lakers vinster hemma inte är speciellt stora.


Några andra idéer? Shoot!
Domination är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat