Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-03, 14:11   #1
slindoffer
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Göteborg
Inlägg: 403
Sharp$: 1077

Fotboll 13/14
Stats: 30 - 32 - 6
ROI: 107.28%
Vinstprocent: 48.39%

Standard

Champions League 4-5/12


Nu ska vi se om vi kan få igång lite snack kring veckans cl. Börjar med att posta de tankar jag skrivit ihop under gårdagen. Fyll gärna på med den info ni sitter på och de tankar ni har, men skriv gärna inte bara ut ett spel utan tankar, utan motivera så vi får igång en bra diskussion!

shaktar donetsk vs juventus
intressant match då lagen förväntas spela oavgjort vilket gynnar båda och slår ut chelsea. frågan är dock om shaktar nöjer sig med detta.shaktar har uppehåll i ligan till mars och kan mönstra ett starkt lag då man kan vila efter denna matchen. juventus har det lite tuffare med tre matcher på en vecka med start 5/12. juventus måste gå för vinst och kan inte sluta spela vid oavgjort. vinnaren av matchen vinner gruppen, vid oavgjort vinner shaktar gruppen. tror shaktar kommer gå för seger. luiz adriano avstängd för shakhtar. marchisio säger att juve kommer gå för seger

braga vs galatasaray [email protected]
galatasaray måste vinna för att kvalicera sig för slutspel i cl. braga inget att spela för. beror på trupper men inte omöjligt att braga vilar spelare.

real madrid vs ajax X2@~3.84
real madrid blir tvåa i gruppen och har inget att spela för och kan tänkas lufta spelare. ajax spelar vidare i el om man vinner eller spelar oavgjort samtidigt som man city inte vinner borta mot dortmund. real har dock starkt lag oavsett vilka man mönstrar men tror ajax kommer vara taggade i denna match och tycker att 10 är på tok för högt.

ac milan vs zenit st. petersburg [email protected]
milan klara för avancemang kan vila spelare. zenit f nv klara för el, men enbart mha målskillnad. måste nästan vinna här för att vara säkra på att få spela vidare i europa, vilket har visat sig vara ganska viktigt för de ryska klubbarna. zenit har dock oerhört viktig ligamatch mot anzhi till helgen. krysset känns ganska troligt om inte milan ställer upp med ett juniorlag.

malaga vs anderlecht [email protected]
malaga har imponerat resultatmässigt i år ända tills på slutet. man har en seger de senaste åtta! matcherna. anderlecht kommer heltaggat då man fortfarande har chans till spel i Europa League.

OBS! Detta är mina tankar i nuläget och inga spel jag har lagt. Oddsen är tagna i skrivande stund.

slindoffer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat