Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-03, 14:54   #1
slindoffer
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Göteborg
Inlägg: 403
Sharp$: 1077

Fotboll 13/14
Stats: 30 - 32 - 6
ROI: 107.28%
Vinstprocent: 48.39%

Standard

Europa League 6/12


När jag ändå håller på så kommer här även tankar för EL. Jag har samma önskemål som för CL-tråden; jag vill inte bara veta vad ni spelar, utan även varför ni spelar det. Då får vi en givande diskussion som är alla till gagn! (observera gammalsvenskan, riktigt nöjd med den!!! )

viktoria plzen vs atletico madrid [email protected]
plzen 10p vinner gruppen om man slår atletico 12p. plzen har uppehåll till slutet av februari medan atl gick en tuff match mot real 1/12 och har barca 14/12. Oerhört viktigt skede av säsongen för atl i la liga. man måst prestera nu för att hänga kvar i toppen och det är inte omöjligt att man vilar många spelare mot plzen. väderprognos är minusgrader och snöfall vilket bidrar till en större skaderisk med tanke på vad för klimat atl är vana vid. plzen gör en drömsäsong och jag tror man gärna vill ta denna skalp då man kan vila spelarna efteråt.

hapoel tel aviv vs academica de coimbra [email protected], [email protected], [email protected]
båda lagen är ute och coimbra skickar reserverna? risk dock att även hapoel gör det, men tåls att kollas upp

fenerbache vs borussia m'gladbach [email protected], [email protected], [email protected]
båda lagen klara som gruppvinnare resp runner-up. tanken är att båda lagen luftar bänken och då har fenerbache mer kvalitet och en fanatisk publik.

ael limassol vs olympique marseille [email protected]
båda lagen utslagna och marseille tufft schema och många skador hade helst lämnat wo? kolla trupper.

krc genk vs fc basel [email protected]
genk är klara. basel likaså så länge man inte förlorar samtidigt som videoton vinner. vid seger blir basel gruppsegrare. basel har mycket god form och slog senast ligaledarna i swiss super league, st gallen. genk mer frågetecken över formen, bra värdemätare idag 2/12 då man möter lokeren (Edit: 3-4, vinst Genk)

sporting lisbon vs videoton 2@5
sporting har inget att spela för mer än hedern. videoton har chans till avancemang men då MÅSTE man vinna. tumregeln är att lag som har något att spela om ofta slår lag utan motivation. vad ställer sporting upp med för lag?

tottenham vs panathinaikos [email protected]
tottenham har riktigt, riktigt bra form men tufft schema. tre svåra matcher på 6 dagar 25/11-1/12 i form av wh, liverpool och fulham. innan dess tuffa matcher mot arsenal (t med 10 man i 75 min) och lazio. borde tära på spelarna och frågan är hur viktig el är för villas-boas då man dessutom har tuff bortamatch mot everton till helgen. panathinaikos är ett stort frågetecken denna säsong, men man har börjat ta sig lite på slutet. 5 av 10 matcher (Edit: i gruppen) har slutat med kryss, ingen match hittills med bortaseger.

athletic bilbao vs sparta prag [email protected], X2@~1.98
bilbao har verkligen inte imponerat denna säsong och haft svårt att få till resultaten i alla tävlingar. man verkar skita högaktningsfullt i el och luftar bänken mot prag då man har fyra matcher på tio dagar 6/12-16/12, bl a en riktigt viktig match mot celta de vigo 9/12. Prag har uppehåll till slutet av februari och vill säkert ta med sig en seger. dessutom fint klimat och man är nog rätt glada i att åka ner. trupper?

bayer leverkusen vs rosenborg [email protected]
leverkusen ligger på andra plats i bundesliga och vilar troligen ett antal spelare. rosenborg har avslutat sin säsong och kommer med ordinarie trupp? rosenborg har gjort det bra i el och har knappa förluster hemma mot leverkusen (0-1) och hemma mot kharkiv (1-2, rbk ledde med tio minuter kvar). spelet helt beroende på trupperna.

rapid wien vs metalist kharkiv
helt beroende på trupper, metalist har uppehåll till mars efter denna match vilket kanske betyder att man trots att man är klara mönstrar ett starkt lag. wien har ett par matcher i ligan kvar och kan tänkas fokusera på dessa och vila. isf ah på metalist. är det tvärtom metalist som vilar och wien som kommer med ordinarie trupp känns X ganska spelvärt
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Jinx (+3)

Senast redigerad av slindoffer den 2012-12-03 klockan 17:30.
slindoffer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat