Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-10, 17:33   #3
VSunden
 
VSundens avatar
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 23
Sharp$: 1018
Standard

Ogiltigt spel-ID: 1341136



Barcelona lirade mot Betis igår i ligan och vann med 2-1 på bortaplan efter 2 mål av Messi och killen har nu slagit Mullers rekord på 85 mål på ett kalenderår. Killen är helt magisk och enligt mig världens bästa genom alla tider.

Till helgen möter man ett Atletico Madrid som vann igår med 6-0 mot Zaragoza om jag minns rätt. Falcao gjorde 5 utav målen. Han är i sjuk form den killn och jagar Messi i skytteligan.

Barcelona har haft preblem med defensiven hela året och i många matcher släpper man in mål, fasta defensivt är man verkligen inte några specialister på heller. Man har Puyol och Pique tillbaka från skador och dom startade igår. Betis borde fått med sig minst 1 poäng igår eftersom man hade 4-5 skott i trävirket plus en boll på mållinjen minst. Att Barca släpper till dom här chanserna mot Betis gör att mot Atletico Madri kommer få flera chanser dom också till helgen. Falacao är en av världens bästa avslutare och han kommer säkerligen göra minst 1 mål.

På hemmaplan har Barca spelat BLGM 6/7 senaste matcherna endast den senaste matchen i CL mot Benfica där man vilade flera spelare blev det inte det i. Och då har amn mött lag som Celta Vigo, Zaragoza och Ath Bilbao. Lag som är mycket sämre än Atletico Madrid.

Atletico har gjort mål i 20/24 matcher i år och flera gånger när man inte har gjort mål så har man spelat med ett b-lag i cupen och inte Falcao varit med.

Barcelona ser jag som självklart att dom kommer minst göra 1 mål i denna matchen.

Vi får nu ett odds på 1.80 för att båda lagen ska göra mål och det är för mig helt sanslöst, inför gårdagens match mot Betis fick vi 1.72 på BLGM och nu möter man Atl Madrid som är klasser bättre?

Nej detta borde bara klaras av, och jag blir inte förvånad om Messi och Falcao klarar av det på egen hand.

Därför kommer jag lira 5/5 U på BLGM @Bet365

// VSunden
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Grnvit (+5), Melvin (+5), BlackCobra (+2)

Senast redigerad av VSunden den 2012-12-16 klockan 20:48.
VSunden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat