Visa ett inlägg
Gammal 2012-12-20, 22:10   #34
VSunden
 
VSundens avatar
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 23
Sharp$: 1018
Standard

Ogiltigt spel-ID: 1353876




Dagen spel i Turkiet var det värsta jag varit med om.. Om ni följer mig på twitter kan ni läsa hur många chanser dom missade det kommer jag inte babbla om här.

Nu till morgondagen där det är sista matchen innan uppehållet i ligan för lagen och man kommer såklart gå för fullt och med det bästa laget man har.

Madrid kommer med alla tillgängliga om jag inte missat något? Man har Falcao som ställde till med sjukt stora problem för Barcelonas försvar på egen hand senast. En riktigt jävla bra spelare. Man har varit briljanta på hemmaplan iår där man endast har segrar iår. Dom fyra senaste hemmamatcherna har man även vunnit med minst 2 mål också. Det finns inte en chans att man inte kommer riskera att tappa poäng här då man inte vill att Real ska knappa in i ligan. Därför tror jag man kommer ösa på !

Celta Vigo är ett lag som haft stora problem på bortaplan, man har 1 seger och 8 förluster på 9 bortamatcher. Det är inte alls bra. Man saknar mittfältaren Alex Lopez med 14 matcher och Samuel Llorca men han har endast gjort ett inhopp. Man ligger på en 15e plats i ligan.

Nej det ska vara stor skillnad på dessa två lag och Madrid kommer ösa på som dom brukar på hemmaplan. Atl Madrid snittar 3.375 mål på hemmaplan i ligan i år och med Celtas dåliga bortaspel så tycker jag detta är ett riktigt bra spel.

-1.5 spelas till 4 U @Pinnacle

// VSunden
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rojiblanco (+10)
VSunden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat