Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-03, 21:27   #1084
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Ja ni, jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller kanske snarare vad man får säga.

Jag ville helt enkelt bara dela med mig av en mailadress till er som följer mig. Ville bara vara så tydlig mot er som möjligt utan att gå ut med någon reklam eller marknadsföring men det hela blev ändå sett som just detta från de som driver sidan. Olyckligt och tråkigt va det och nu är skadan skedd så det spelar ingen större roll vad jag säger längre... Vet iofs inte om det gjorde det innan heller för den delen.

Ägarna och jag har fört en diskussion och vi tror nog att vi är på samma plan gällande saker och ting, eller det är snarare så att jag har nog förstått vad jag får och inte får göra här på sharps.

Då KP redan gått ut med uttalanden som jag gjort via PM så antar jag att det är okej för min del att säga någonting om konversationen som vi hade och då kan jag väl nämna att jag i korta drag blev erbjuden att köpa en reklamplats här på sharps där jag för 600$ (ca 4000 kr) per 30 dagar skulle kunna "bumpa" ett inlägg i min egen dagbok 4 gånger där jag marknadsför mig själv eller någon tjänst jag har. Jag nappade inte...

Jag fick inte skriva som jag gjorde tidigare där jag talade om för er vad som händer och var ni kan kontakta mig. Jag tyckte det kändes smidigt, enkelt och schysst på alla plan eftersom jag inte i dagsläget har något vinstdrivande syfte med mitt nya projekt. Så jag såg inte skillnaden på detta och många andras länkar men alla delade tydligen inte denna uppfattning.

Det är tydligen istället bättre att jag skriver ut min mailadress och numera även bloggadress i min signatur så att det kommer synas i varje inlägg jag skriver här på sharps. Ja, jag tycker det ser smått löjligt ut och det skriker "Hej kom till mig" i varje inlägg istället för att ha ett klart redogörande i dagboken där folk kunde läsa allt en gång och sen behöver det inte ploppa upp mer hela tiden men men...

Jag respekterar reglerna som finns och ska självklart följa dem precis som alla andra och reglerna säger att det är på detta viset det ska vara så då får vi finna oss i det.

Precis som jag skrev i det tidigare inlägget som raderades så kommer jag inte lämna sharps helt så länge jag inte blir avstängd av någon anledning utan jag kommer fortsätta diskutera saker mellan himmel och jord med trevliga medlemmar. Troligen dock mindre än vad jag tänkte mig i och med detta som hänt.

Jag har inte längre någon lust att genom sharps.se hjälpa de många medlemmar som kommit med frågor om allt möjligt till mig under min tid här utan vill ni ha hjälp här på sharps.se så rekommenderar er att kontakta de som äger och driver sidan då det är bättre att dem sköter detta. Min hjälp går givetvis fortfarande att få och jag hjälper gärna så många jag kan men hur ni kan få den hjälpen får ni lista ut själva så jag inte bryter mot några regler.

Sådär, tror inte jag har något mer att skriva just nu och har läst igenom allting några gånger och det känns inte som det bryter mot några regler, förhoppningsvis så tycker de som bestämmer likadant. Det hela kanske låter lite bittert men det kan möjligen vara för att det är just så jag känner.

Nåväl, må väl alla spelvänner! Mot nya vinster under 2013!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Semicolon (+10), BlackCobra (+10), kkimpa (+10), Misär (+10), jocke_75 (+10), Fiskfan (+10), Kirderf (+10), drickamicke (+11), fxstc98 (+10), blomman13 (+10), _Isola_ (+10), lokalime (+10), AndreasB1897 (+25), satori (+20), korvarm (+15), one (+10), the_mirage (+10), storper (+15), lucky75 (+10), Freee123 (+5), lordagspippi (+10), muskali (+20), Trouler (+5), leijohn (+10), popquee (+10), Overplayer (+100), Gimli (+10), ohlzon (+10), Rejs (+10), oggeborreh (+10), Snivar (+10), fireas (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat