Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-04, 17:04   #1088
Overplayer
 
Overplayers avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 327
Sharp$: 3435

OVERPLAYERPICKS
Stats: 459 - 537 - 50
ROI: 101.38%
Vinstprocent: 46.08%

Standard

Önskar Lazlo lycka till med hans nya projekt

Jag har full förståelse för att det finns regler på sharps och det är väl en grundbult för att få det att fungera som ett vettigt spelforum. Det finns ju massor med exempel på sidor som totalt misslyckats med det. Ingen nämnd ingen glömd.

Dock anser jag att Lazlo är en av de största profilerna här på Sharps och jag är helt övertygad om att hans popularitet och hans spel enskilt har gett sharps en hel del nya användare och mer trafik. Lazlo har under lång tid bjudit på väldigt mycket här och lagt ner tid som gynnat sharps som sida och deras medlemmar. Min helt personliga åsikt är att det då skulle kunna vara på sin plats från Sharps sida att som ett tack tillbaka för det han gjort för sidan låta honom nämna en ev. ny sida eller nytt projekt.

Sedan har jag förståelse för att alla ska behandlas lika och att det skulle kunna balla ur om folk lägger 10 spel för att sedan kunna marknadsföra sig själva. Det är säkerligen en jättesvår avvägning att göra men här tycker jag det finns underlag sedan långt tillbaka för att på ett enkelt sätt kunna ge ett tack tillbaka till Lazlo från "ledningens" sida.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
BlackCobra (+2), AndreasB1897 (+5)
Overplayer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat