Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-04, 17:25   #1089
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Jag förstår inte varför denna diskussionen fortsätter, jag förstår inte varför den gör det offentligt i min dagbok och jag förstår verkligen inte varför ni fortsatt försöker lägga någon skugga över mig. Ska jag framstå som dålig i dager eller vad är syftet? Jag trodde det hela var klargjort och avslutat men tydligen inte...

Jag ville inte skriva ut allting du skrev av respekt mot er eftersom att det skulle avslöja era framtida planer, därför tog jag det kort. Nu när du anklagar mig för att jag vinklar det du skrev för att få er framstå i dålig dager så lär vi väl helt enkelt klargöra exakt hur detta erbjudande lät och så får vi väl se hur vinklat det blev. Kan det vara så att det du faktiskt skrev gjorde att ni framstod i dålig dager och inte för att jag vinklade det?

Så här skrev du:

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Under tiden har vi diskuterat ihop oss och kommit fram till att förskottserbjuda ett alternativ för annonsering som vi tänkt gå ut med officiellt senare egentligen när vi lanserar alla andra nyheter vi håller på med.

Det är en form utav "sponsrad inlägg" vilket kommer att synas i inlägget att det är. Dvs du kan köpa dig en reklamplats i dagboken där du har möjligheten att presentera vad du har att erbjuda samt kostnaden för dina tjänster öppet och till detta även gå ut med kontaktinformation till hur en kund kan kontakta dig samt annat relevant. Detta inlägg kommer att synas så lång period som du önskar betala för.
Priset för det är 600$ USD för en 30 dagars period, denna betalas via PayPal eller Moneybookers i förskott och kommer ge dig möjlighet till 4 "bumpningar" eller inlägg under denna 30dagars period att marknadsföra din tjänst på i dagboken. Du bestämmer om din dagbok ska låsas under denna period eller hållas öppen för andra att klaga på/diskutera/ställa frågor till dig. Troligtvis bedömer vi att det lär räcka med en månads annonsering i ditt fall men det är upp till dig.

Om det är inget du är intresserad utav så beklagar vi att du inte vill hålla en aktiv dagbok längre och kommer att låsa dagboken då vi anser att den är avslutad. Vidare hänvisar vi till regelverket angående förbudet att köpa/sälja tjänster samt förbudet att värva medlemmar härifrån. Kommande inlägg/handlingar som bryter mot dessa kommer att bestraffas därefter enligt gällande regelverk. Du kommer få möjligheten att skriva ett "avskedsbrev" men den får inte innehålla något som anspelar på något kommersiellt eller värvning utav medlemmar.
Så här skrev jag:

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Då KP redan gått ut med uttalanden som jag gjort via PM så antar jag att det är okej för min del att säga någonting om konversationen som vi hade och då kan jag väl nämna att jag i korta drag blev erbjuden att köpa en reklamplats här på sharps där jag för 600$ (ca 4000 kr) per 30 dagar skulle kunna "bumpa" ett inlägg i min egen dagbok 4 gånger där jag marknadsför mig själv eller någon tjänst jag har. Jag nappade inte...
Detta som KP skrev va en del i det första PM:et som jag fick till mig efter att jag frågat varför min dagbok låstes, vid den tidpunkten visste ni inte om jag hade ett vinstdrivande syfte med mitt nya projekt eller inte men såklart så antog ni det och agerade efter ert antagande. Det va inte direkt på tal om att reda ut det hela utan tonen uppfattades av mig mer vara "du får skriva ett avskedsbrev eller köpa en reklamplats annars kan du dra". Dagboken skulle låsas och avslutas trots att jag i mitt inlägg skrev att jag tyckte den kunde vara kvar.

Jag ser inte den stora skillnaden i det vi båda skrev, gör någon det? Jag utelämnade att det va en nyhet ni tänkte lansera i framtiden och det specifika namnet på det "sponsrad inlägg". Jag utelämnade även att jag kunde köpa denna tjänst så länge jag ville och att jag kunde välja om min dagboken skulle vara låst eller öppen under tiden. Jag anser inte att det va speciellt relevant information och i mångt och mycket underförstått så därför skrev jag inte med det.

Jag tyckte inte det fanns någon anledning att skriva i forumet ut vad vi hade talat om i vår privata konversation i det här ärendet då jag ansåg att det kunde stanna mellan oss. Du valde att plocka ut ett uttalande från mig och satte då nivån. Således tyckte jag att jag kunde skriva någonting om vad ni talat om för mig och valde då detta som jag helt enkelt tyckte va löjligt skrivet och visst kanske det får er att framstå i dålig dager men det är då rakt inte mitt fel för att jag vinklat det.

Att försöka få det att låta som ni är jätte snälla mot mig och ger mitt ett förskottserbjudande där jag ska betala 4000 kr i månaden för att kunna tala om för folk var jag befinner mig trots att jag inte i dagsläget har något vinstdrivande syfte är bara pinsamt. Om erbjudandet va bra eller dåligt sett till annonsmarknaden på internet va inte ens något jag reflekterade över.

Om jag i framtiden skulle börja driva ett projekt med vinstintresse så vet jag vilka regler som gäller här på sharps och vem vet, jag kanske överväger detta erbjudande om så blir fallet.

Så beskyll inte mig för att vinkla någonting för att försöka få er att framstå i dålig dager när det kanske helt enkelt va ert eget agerande som gjorde att ni framstod i dålig dager...
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
11433 (+50)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat