Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-14, 12:33   #10
kriga
Banned
 
Reg.datum: jun 2012
Inlägg: 882
Sharp$: 8
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cazzius Visa inlägg
Hur kommer det sig att du inte själv har ett spreadsheet?

Om alla som skriver rekar har spreadsheet som fylls i kontinuerligt och innan matcherna startar så kommer man kunna sålla ut de duktiga spelarna också. Lägg också till det under avataren så man kan få en snabb indikation på hur det går för spelaren.

Topplistan på spreadsheet hjälper inte heller till då det är massa gammalt som ligger där. Den skulle jag gärna se städades upp lite mer. Förhoppningsvis blir det lite skillnader med Sharps 3.0.

Klart motiverad fråga. Sedan drygt ett år tillbaka bokför jag alla mina spel manuellt. Jag tillhör den gamla skolan där att göra allt på datorn inte faller sig helt naturligt. Jag köper tex både aftonbladet och expressens papperstidningar varje dag forfarande. Negativt ev på det men skönt att ha något att bläddra i.

För att undvika dåliga spel så skrivar jag alltid en kortare motivering för att kunna gå tillbaka och fundera på vad jag gjorde för eventuella misstag.

Jag skiver ner allt i ett tjockt stort block och det ät en metod som funkar väldigt bra för mig. Tycker mig få en helt annan översikt på detta viset.
Jag gör oxå en hel del spel på hästar framför allt HTH och då kan det vara bra info man får jäkligt kort innan start och då vill jag inte behöva fokusera på att fylla i ett spreadsheet i rätt tid.
Redovisa spel i efterhand är inte min grej.

Men självklart, skall jag fortsätta och reka här på sidan så måste jag ju skaffa ett offentligt spreadsheet om jag vill uppfattas som seriös.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
fxstc98 (+5), Cazzius (+5)
kriga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat