Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-14, 17:42   #1
zimzelen
 
zimzelens avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 458
Sharp$: 2321


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Australian Open


Märkligt nog, ingen tråd om detta spektakel!

Hoppas alla har haft en gynnsam första dag. Jag hann inte göra så mycket pre game så det blev en och annan spontan insats under natten. Dessto mer höll jag mig till tradingen som vanligt och den startade med riktigt röda siffror. Lyckligtvis, lyckades jag ordna upp det sjunkande skeppet med jättevinster på Pervak och Stepanek. SÅ det blev en blygsam vinst trots allt. Skönt!

Nu, DAG 2!

Jag tradar 95% av all tennis men ibland i mån av tid så pysslar jag lite med mitt bet365 konto och försöker ordna upp det med. Idag har jag hat gott om tid att skumma igenom dag 2 så jag har tilll och med lite tid över att köra igång en AO tråd där vi kan dela lite spel hoppas jag.

Jag spelar 90% endast wta. I alla fall vad det gäller trading. Så det är där ifrån mina spel kommer idag.

Vad som höjer ögonbrynen är alla dessa up n' coming stars. Spelare som man följt ett tag så som Sloane Stephens och mot slutet av förra året kroatiskan Donna Vekic. Två riktigt intressanta spelare med Stephens som förmodligen den störst lysande stjärnan. Två krutpaket att hålla ögonen på.

Stephens möter Halep igen och oddset ligger väl rätt till. Kanske lite lågt för min del ändå. Skulle inte förvåna mig om Halep blixtrade till och tog ett set här. Får se om det blir några fina rörelser in-play här.

En annan är en ny favorit. Annika Beck. Nästa tyska under. Fyller 19 nästa månad men har gått fram som en ångvält det gångna året i ITF där hon har slagit en och annan duktig spelare på vägen. Gjorde riktigt bra ifrån sig i Shenzen senast där hon borde ha slått ut Peng i kvarten. Körde över Peng i 1/½ set med fint servande. Fantastisk rörlighet och slag Men Peng reste sig något omänskligt och vände på matchen.

Mathilde Johansson spelade riktigt bra i Hopman Cup trots att hon oftast inte presterar i dessa trakter och på detta underlaget. Venus Williams fick sig en riktig genomkörare bla. Amanmuradova ska hon bara slå om hon behåller den nivån.

Tsurenko spelade en mycket jämn match mot Pavlychenkova förra veckan och det är förvånande att hon sitter på 3.50 (Bet365). Jämnare än så ska det vara trots att Pav har börjat visa upp spelet från talangen hon har varit i en gång i tiden.

Till sist. Ursula Radwanska. Lillsyrran som faktiskt inte är så dålig i sina bästa stunder. Hampton var duktig förra veckan men fick bekänna färg mot Ursulas storasyrra Agniezka. Svårt att läsa av Ursulas form så klart efter att ha blivit slagen av en minst lika svårläst Wozniacki. En normal dag ska Ursula ta detta tycker jag. Bra odds

Det var det!

Som nybliven far igen har man fördelen att vara uppe om nätterna nuförtiden. Det blir mer lir i natt!

Lycka till!
__________________
In an interstellar burst
I am back to save the universe
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
saman (+1), isbjorn (+25)
zimzelen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat