Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-12, 20:56   #53
Methodwaste
 
Methodwastes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: On the run
Inlägg: 646
Sharp$: 34
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dNa Visa inlägg
Gött man, det var det jag tänkte..

Angående statistiken och ditt spelande så har jag alltid gillat dina fotbollsrekar (för du rekade väl ganska mycket på FB också?) och du har skills där. Jag tycker nog du kan kliva upp lite i insats där men fortsätta hålla den nere på ryggningar. Har för mig att du postade i början här att du höll nere insatserna tills du fick in känslan, och även om det är för lite spel att avgöra på nu så träffar du både matcher och matchanalyser rätt. Bara lite tankar, inget "gör si och så"

Nä, men keep up man. Uppskattas
Tack för komplimangen!
Jag rekade en del på FB, då spelade jag dock mycket odisciplinerat och livespelade massa dumma bets. Plussade sjukt mycket ett tag, gick från 200kr - 10.000 på lite mer än en månad, men med sådant spel blir det berg och dalbana, försöker vara mer återhålsam nu, livespelar knappt alls .... Ska försöka plussa långsiktigt nu, även om det är lite tråkigare så tror jag det är smartare...


Dagens sammanfattning

Holland - Division 2

AGOVV -0.75 @ 1.800 4/10 Pinnacle LOSS!
Sjukt besviken på AGOVV, förväntade mig vinst men de förlorar med 0-2, slappt gjort, men jag tårkar tårarna och tar nya tag. Shit happens.

EXCELSIOR -0.75 @ 1.870 4/10 Pinnacle WIN!
2-0 och en stabil seger, skönt att den satt men tråkigt som fan att det blev minus en halv unit idag, hoppades på bra plus...



Ryggar samtliga Maddux lir inför natten, har dock missat en NCAA men ska försöka få med resten som släpps. Med lite flyt slutar även denna dagen på plus!

BOL peeeps och urskta stavningen, 7:de biran nu
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Methodwaste är inte uppkopplad   Ge poäng