Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-13, 06:51   #3
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Lägger in spelarservice förhandssnack här då de sammanfattade det rätt så bra

Citat:
Unionskampen avgörs sedan tre år tillbaka på Momarken denna helg när Sverige och Norge delar V75-omgång. Eftersom femmorna frös inne i båda länderna förra veckan ligger det runt 60 miljoner kronor och väntar på en ensam vinnare. Så svårt brukar det inte bli när svenskarna åker över kölen och hämtar oljepengar, och vi räknar in en säker 5-2 seger. Vi tänker dock lägga beslag på en del av Jackpot-pengarna, men hur mycket bestäms till stor del av hur det går för två favoritspelade ston. Vi försöker jobba in galopp på den ena och tillåter även den andra att bränna när vi bara använder henne som utgång. Båda spikarna är bara bäst i våra ögon men ändå finns chansen att de inte ens blir favoriter, eller bara knappa sådana. Många har gnällt över att omgången ser för svårt ut, men det tycker inte vi som verkligen har gjort läxan. Vi hade i stället problemet att vi hittade så många idéer att vi knappt inte visste hur vi skulle utnyttja dom, men till slut fick vi ihop ett system med ruskig potential. De två tidigare gångerna har det gett bra betalt på i princip en skräll, 120 593 respektive 695 985 kronor.


Prognosen talar om några minusgrader på morgonen och någon plusgrad när solen tittar fram. Framåt kvällen ska det komma lätt nederbörd och bara vädergubbarna har tippat rätt så blir banan tillräckligt bra för att köra barfota. Man har lagt ner resurser på underlaget denna vecka vilket är bra, förra veckan var det nämligen rena gyttjebrottningen i Norge.


Tänk på att:

- det är annorlunda voltstart i Norge.

- körspö inte är tillåtet (flera hästar går inte att ladda lika mycket bakom bilen).

- upploppet är hela 240 meter långt, Axevallas som är Sveriges längsta är 227 meter. I gengäld är det snäva kurvor, speciellt kurvan efter mål.

- innerspåren är normalt lite svårare att spetsa från bakom bilen, speciellt på 1640 meter, även om det blev bättre sedan man byggde om banan.

- V75-spelet slås ihop till en gemensam pool först till lördag morgon, tills dess kan man studera hur spelarna i respektive land har streckat på www.atg.se respektive www.rikstoto.no. Vi redovisar båda i tipsen, och eftersom svenskarna omsätter mest så är det också den streckfördelningen som är viktigare och står först.

- det är senare inlämning, du har till drygt 15.00 på dig att lämna på lördag. Lycka till!

Storavinster.se säger följande kortfattat

Citat:
Upplopp: 240 m (mycket långt)
Open stretch: nej
Banbredd: 20 m (smal)
Tänk på att: körspö är förbjudet, missgynnar tröga hästar.
Spår 2,4 och 5 i voltstart
är mycket bättre än i Sverige. Kurvorna är
snäva, missgynnar osäkra hästar och
upploppet är längre än på någon svensk
bana, vilket gynnar köhästarna.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat