Visa ett inlägg
Gammal 2010-03-13, 07:53   #5
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

åkes kommentarer

Citat:
Åke Svanstedt har valt Spelarservice.se som enda riktiga mediapartner och vi kommer här att redovisa djupgående intervjuer när Åke har hästar med på V65, V64 eller V75.

Åke har två hårt betrodda hästar på V75 på Momarken och säger så här om dem;

- 14 True Q. (V75-5) var jättebra senast direkt efter uppehåll, men det var ingen överraskning då han alltid går bra efter vila, och även om han är fin efteråt ska man kanske inte utgå från att han går framåt så mycket - men jag hoppas att han är i lika fin form igen. Dessutom siktar vi på barfota runt om nu och det är ett ytterligare litet plus även om han gått bra med skor också i vinter. Distansen har han visat att han gillar och han tål en del jobb, däremot är voltstart ett litet frågetecken. Han har tidigare varit snurrig i volt, men han har haft innerspår de senaste gångerna och då fungerat fint. Spår sju i den norska volten liknar de förutsättningarna och jag hoppas och tror att han ska sköta sig. Jag tror att det är det bästa läge han kan ha i volt - bara han inte blir extra snurrig över att vi ska volta åt fel håll! Felfri ska det vara en ganska bra chans.

- 4 Clear Sign (V75-7) gjorde debut för mig senast men det blev ett alldeles för tufft lopp och jag tycker att han var lite ursäktad. Det var inget riktigt drag i honom från början och han var inte så snabb som jag hade trott, och när jag sedan provade för tät blev det fel med facit i hand. Han känns normal i jobben, men jag tycker att han fortfarande är svårbedömd i och med att det var så länge sedan han var riktigt bra i lopp. Nu blir det sannolikt barfota runt om den här gången, men exakt hur mycket effekt det ger har jag svårt att bedöma eftersom jag aldrig provat med honom. Med tanke på hur han kändes bakom bilen senast så är det knappast något spetsbud här och vi söker position och hoppas slippa dödens. Han är en av flera som räknas om han fungerar, men känns väldigt svårbedömd, menar Åke.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat