Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-19, 12:43   #1
kriga
Banned
 
Reg.datum: jun 2012
Inlägg: 882
Sharp$: 8
Standard

Look La Marc vs Oolong


Lördag och V75. Tycker mig ha hittat en HTH med bra värde.

Gävle/Lopp11/2140 Auto
Bolag: Unibet
Odds 2.10

Look La Marc:

En hederlig gammal slitare med bra kapacitet. För 3 starter sedan provades hästen i monte och tog en övertygande seger. Normalt sätt är jag skeptisk att gå från monte till trav, men på gamla hästar kan det ha en positiv effekt med lite omväxling. Starten efter var på V75 på Bergsåker och då var det lite skrik på Look La Marc. Anledningen skrevs jänkarvagn, helstäng och Örjan i jollen. Den starten satt han fast och fick aldrig bruka krafterna, men såg dunderfin ut. Sist var han ut i ett billigt V65 lopp och han spurtvann enkelt till slut efter ett perfekt lopp. Synintrycket var dock lysande. Full spänst och spetsade öron gav dunderplus i min bok. Helstäng och jänkarvagn idag igen. Kusken är nollad i min rank, och ställt mot Örjan får vi minus 0.10 där.

Oolong:

Häst med bra kapacitet. Ruskigt skalle men krävande action. Står stenhårt inne i Bronsdivisionen och har här lottats till ett svårt 7 spår.
Sist var oolong 3a efter hästar som Uno de Jofle och purple Rain Dream.
Hästen fick ett bra lopp och även om Uno var bra så skulle han varit 2a. Hultman skyller på distansen men det köper jag inte.
Synintrycket över mål var klart negativt. Hästen gör nu sin 7start efter en längre bortavaro. Jag tror helt enkelt att hästens action sliter för mkt och det går till en viss gräns när inte löpskallen uppväger detta.
Han har glänst i en del starter, bla näst sist på valla men ha i åtanke att det varit i mkt enklare gäng än idag.
Min bedömning är att det är 25 procent chans att oolong kommer vara ofräsch idag och underprestera. Att han sedan lottas till ett knepigt spår och att han står stenhårt inne i klassen gör det inte bättre.


Sammanfattning:
Mkt plus på Look La Marc, Toppform, jänkarvagn och helstängt, bra spår.

Mkt minus på Oolong. Stenhårt anmäld(mött enkare hästar) Svårt spår, frågetecken både på form, men framförallt fräschör.

Blir avräkning på minus 0.10 på kuskranken, således blir 1.75-1.95 till en slutvärdering på 1.85-1.85
När vi då bjuds på 2.10 är det såklart bra värde.

Spel HTH/ Look La Marc/ Unibet

Odds 2.10 instas 1.5 units av max 2.5

Senast redigerad av kriga den 2013-01-19 klockan 12:46.
kriga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat