Ämne: Ö/U -Hockey-
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-19, 20:49   #10
Overplayer
 
Overplayers avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 327
Sharp$: 3435

OVERPLAYERPICKS
Stats: 459 - 537 - 50
ROI: 101.38%
Vinstprocent: 46.08%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kriga Visa inlägg
Nej, du förstod mig rätt. Och ja, jag menar på fullaste allvar att det är svårt att slå boken med detta upplägg med over o under. Visst kan man givetvis hitta godbitar genom analys. Nu verkar du ju satsa på volym vilket troligvis gör att dina spel då mkt bygger på stats. Dvs samma info som bookien har. Att du då ska slå boken med den fördel boken har tror jag inte.

Trots att ALLA på denna sida är vinnandespelare så är det trots allt en väldigt väldigt liten andel som plussar på sportsbetting. Thats a fact
Du har alldeles rätt i att det är få av alla som spelar som plussar ordenligt på sitt spelande. Däremot har du fel ang mitt spelande då mina analyser bygger på många fler parametrar en stats. Men jag förstår fortfarande inte varför det skulle vara svårare att gå plus på Ö/U än på 1-x-2 spel? Det handlar väl alltid om att göra rätt analyser och rätt värderingar. Sedan kan man ju som person tycka att det är svårare att spela Ö/U än ex rak vinnare men det beror ju på vad man har för preferenser och inte på att det skulle föreligga skillnad i stort i spelformerna, eller har jag fel? För det skulle ju kunna gå att vända på det och säga att det är lättare att spela Ö/U då x alternativet försvinner.

Sedan förstår jag inte vad du menar med "bygger på samma info som bolagen har". Tror det är ganska sällan som man som enskild spelare sitter med massor med info som bolagen inte har. Jag ser det snarare som att hitta odds jag värderar annorlunda än vad bolagen gör och då behöver det ju inte handla om att jag sitter på info som de inte har utan att jag gör en annan värdering än oddssättaren som jag inte anser är oslagbar.

Jag fick för mig att du ansåg att det generellt skulle vara svårare att vara vinnare i Ö/U spelande pga att bolagen gjorde skillnad då du skrev "avdrag" eller liknande. Det var det som fångade mitt intresse för frågan. Var det så? Eller handlar det om att du som person tycker det är svårare med Ö/U för det är en stor skillnad på detta.

Blev bara väldigt nyfiken.

Penguin93 hoppas det är ok att jag lånar din dagbok för detta spörsmål. Btw lycka till med dina överspel däremot förstår jag inte vad du ska med *****spelen till
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
befriamig (+15)

Senast redigerad av Overplayer den 2013-01-19 klockan 20:51.
Overplayer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat