Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-22, 23:40   #33
Talys
 
Talyss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boston, Massachusetts
Inlägg: 495
Sharp$: 554
Standard

Well, inatt har jag egentligen bara Jets @ Caps som kan få gå under RLM. Som tidigare förklarat i tråden är public på Caps (jag har just nu 86% på en sida och 62% på en annan) ändå har oddset på Jets Moneyline sjunkit från att ha öppnat på 2.55 ner till 2.42 om vi tar pinnens odds (såg 2.37 ett tag).

Jag kan inte se någon speciell förklaring till varför Jets skulle sjunka trotts att det större antalet spel kommer in på Caps. Därför kan vi anta att "smart money" är på Jets.

Viktigt att komma ihåg är dock att man ska vara försiktig med RLM tidigt, speciellt nu när vi har den här korta, kompakta säsongen. Framförallt när det är andra sporter som drar mycket spel (NFL-playoffs osv.). Vidare vet jag från tidigare säsonger att underdogs på bortaplan med ett odds som öppnat på över 2.2 har genererat fina pengar. Hade 111.3% ROI på dessa under förra säsongen t.ex. (med RLM)

Så det är mer än bara RLM i varje spel, autobettar absolut inte RLM.

Tidigare idag kunde man se Carolina sjunka från 1.77 till 1.72 med endast 38% av spelen, den linan har nu jobbat sig ner till 1.65 och nu får jag det till ungefär 45% av spelen. Här skulle man alltså kunna tänka sig att de sänkte linan för att få in mer pengar på Canes. Public gillar att slänga in dessa favoriter med "bra odds" i parlays. Samtidigt ska man inte glömma bort att en större del spel läggs timmar innan matchstart och det kan vara det som påverkat oddset i det här fallet.

Edit: tog bort ett par länkar till olika bet-trackers men det är bara o leta reda på, finns en hel hög därute. Visste inte vad man får posta o inte.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
henke111 (+3)

Senast redigerad av Talys den 2013-01-22 klockan 23:46.
Talys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat