Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-24, 11:58   #1
Davebarbaren
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 64
Sharp$: 1015
Standard

2013-02-10 Tresor Mputu - Rest (Afrikanska Mästerskapen)



Datum: 2013-02-10
Tid: 19:00
Sport: Am Fotboll
Land: Afrika
Liga: Afrikanska Mästerskapen
Match: Tresor Mputu - Rest
Period: ft

Spel: Annat
Insats: 3
Odds: 81.00
Bolag: Bet365

Motivering:
Som de flesta vet spelas Afrikanska mästerskapen i detta nu och jag tror mig ha hittat inte bara ett kul spel utan även ett mycket bra spel!

Demokratiska Republiken Kongo skrällde och spelade 2-2 mot Ghana som efter Elfenbenskusten är favoriter att vinna hela klabbet. Jag såg själv på matchen och blev minst sagt imponerad av Kongo som förtjänade att vinna den matchen.

Man har kvalite i laget med West Broms tuffe härförare Yossouf Mulumbu på mitten och Anderlechts skyttekung Diumerci Mbokani på topp. Backlinjen är väl den svaga punkt som kan sätta stopp för att man inte gör en Zambia i år.

Men nu till sjävla spelet! Tresor Mputu var ruggigt bra i första matchen och hade bud på fler än det mål han gjorde, ett skott klockrent i ribban bl.a.

Nu har ju bolagen fått upp ögonen för Kongos offensiva kvalitéer och Mbokani står i 15,00 att vinna skytteligan (även han har redan 1 mål). Men Mputu som får mer ytor eftersom Mbokani tar mycket uppmärksamhet som stjärna i europa tror jag kan göra 4-5 baljor den här turneringen.

Afrikanska Mästerskapen har hittils varit en riktigt målsnål historia och 4 mål kan mycket väl räcka för att vinna skytteligan. Ikväll ställs Kongo mot svaga Niger och jag tror att Mputu mycket väl kan hänga dit två kassar och helt plötsligt vara storfavorit att ta hem skytteligan.

Tresor Mputu är 27 år och spelar i inhemska TP Mazembe, han har öst in mål där de senaste åren och var 2010 påväg till europa men en cupmatch mot ett Etiopiskt lag satte stopp. Under matchen attackerade Mputu domaren och försökte i princip stampa ihjäl honom. Bortser man från hans grova attitydsproblem är han en riktigt bra fotbollsspelare och i Afrikanska Mästerskapen håller han toppklass.

Jag går in med 3/5 units, tycker inte man ska stirra sig blind på det höga oddset och fega, för jag tycker detta är ett riktigt bra spel!

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Grnvit (+10), slindoffer (+10)
Davebarbaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat