Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-24, 14:01   #7
slindoffer
 
Reg.datum: okt 2012
Ort: Göteborg
Inlägg: 403
Sharp$: 1077

Fotboll 13/14
Stats: 30 - 32 - 6
ROI: 107.28%
Vinstprocent: 48.39%

Standard

Lysande spel tycker jag!

Fyller på med lite info

Utmaningen blir väl just att ta sig vidare i kamp med Ghana och Mali. Säg att Kongo i bästa fall blir tvåa i sin grupp, då har man Sydafrika eller Kap Verde i kvartsfinal (eller Marocko, men de har inte imponerat hittills). Och det känns som ett klart överkomligt motstånd. Tar man sig vidare där har de ju två matcher kvar och Kongo känns som ett lag med kapabel offensiv.

Tittar man på konkurrenter till skytteligan så känns det som om elfenbenskusten (drogba, gervinho, kone, traore) har "målsnålare" matcher framför sig då man ska möta algeriet och tunisien, samtidigt som målen kan komma från många olika fötter. Nigeria (Emmenike, Uche) och Zambia (Mbesuma) Ska möta varandra och gissningsvis Tunisien eller Elfenbenskusten.

Sedan har vi Sydafrikas Majoro och Ghanas Gyan. Majoro har ju en match mindre på sig dp Sydafrika spelat två matcher och Gyan har inte gjort mål än.

Den som är kvar isf är väl just Mbokani då.. Så en liten peng på honom också ifall det är han som producerar ikväll så är det heltäckt?

Jättesvårt att värdera men borde finnas en hel del värde här. Klart värt en peng!

slindoffer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat