Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-25, 23:51   #344
nybbe
 
Reg.datum: dec 2012
Inlägg: 10
Sharp$: 150
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Badonk Visa inlägg
Tjena grabbar!

Har tidigare bara bettat för skojs skull med struntsummor. Tänkte nu köra lite mer seriöst och skulle vilja bygga på min BR med hjälp av bonustrading. Har googlat och läst här och har väl hyfsad koll men jag skulle uppskatta lite experthjälp.

Om vi säger att Fulham möter QPR och står i 2.00 på bet365, samtidigt som vi har möjlighet att boka Fulham till 2.00 på Betfair. Om jag då sätter 1000 kr på både bet365 och Betfair så kommer jag antingen att ha 2000 kr på bet365 eller 2000 kr (minus kommission) på Betfair. Och om Fulham inte vinner så har jag alla pengar på Betfair och traden är färdig.

Är jag rätt ute eller tänker jag fel?

Avslutningsvis så undrar jag hur mycket man bör ha i kapital för att det ska vara "lönt", skulle gärna vilja testa med mindre summor innan jag känner mig säker.

Tack på förhand
Hej Badonk!

Du tänker helt rätt, men man ska ju alltid sträva efter att spela på ett högre odds än det du bokar på. Ju mer det skiljer desto mindre blir din kommissionsförlust. Om det skiljer tillräckligt mycket så blir det ett så kallat surebet och du gör vinst oavsett hur matchen slutar. Jag brukar använda kalkylatorn som finns på bet72 när jag bonustradar. I fallet som du beskriver hade jag ju hellre vunnit på Bet365 för att slippa betala kommissionen, och sedan försökt fullfölja omsättningskravet på Bet365 istället. Jag vet att många tycker att man ska försöka satsa på högoddsare för att vinna över alla pengar till Betfair, men jag brukar strunta i det. Spelar väl ingen roll om man vinner över pengarna till tex Bet365 istället. Det är ju bara att plocka ut pengarna när omsättningskravet är färdigt och sätta in dom på Betfair om så önskas. Men det gäller att man har koll på deras lägsta oddsnivå för att det ska räknas med i omsättningskravet annars kan man ligga lite risigt till. Jag använder alltid okeyno eller Rebelbettings freeversion när jag letar bonustrades.

Jag började med 5000kr på Betfair och är nu uppe i 23000kr, så det går att dra in några kronor om man har lite tålamod. Lördagar brukar det alltid dyka upp många alternativ

Hoppas att du blev lite hjälpt av det här iaf. Är det något mer du undrar över så är det bara att höra av sej!

Ha dé gott och lycka till med bonusjakten!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Badonk (+5)
nybbe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat