Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2013-01-26, 15:35   #1117
Nyponsoppa
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1
Sharp$: 30
Standard

Ser ingen skillnad på att Lazlo talar om var man kan hitta hans spel vilket inte är i ett vinstdrivande syfte eller att dessa personer skriver så här:

Citat:
Ursprungligen postat av djungelhjul Visa inlägg
Rek i Fonden! En gammal goding återvänder
Citat:
Ursprungligen postat av Maijadona Visa inlägg
Ny spansk match i fonden.
Inläggen i dessa dagböcker är direkt reklam/ försök till värvning i och med det säger var man måste bege sig för att ta del av spelen. Precis som Lazlo försökte tala om vad man behövde göra för att få del av hans spel. Detta va också i dagarna kring Lazlo's avstängning så hur kan detta ha missats av er moderatorer?

Är det skillnad på folk och folk och har det blivit någon hetsjakt på Lazlo eller?

Ni säger att man inte ska spy galla över folk eller sprida dålig stämning. Hur kommer det då sig att i en av sidans grundare "Boone's Corner" är över 80% av inläggen direkt relaterade till att håna och spy galla över en konkurrent? Det kanske är skillnad vilka personers agerande man hånar?

Tycker det hela verkar pinsamt, ni kan vrida och vända på era regler så att ni kan stänga av vem som helst men frågan är om Lazlo verkligen varit så regelvidrig i den här frågan? Det han gör är icke vinstdrivande och han talar bara om var resterande av spel kan hittas, de har ju alla andra fått göra iaf...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AndreasB1897 (+10), BlackCobra (+10)
Nyponsoppa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat