Visa ett inlägg
Gammal 2013-02-05, 18:31   #78
Redbull
 
Redbulls avatar
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 330
Sharp$: 2858
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ulven77 Visa inlägg
Jag har inte varit aktiv i denna tråd på ett tag. Jag skrev ju till yobetit (som jag nämnde tidigare) och frågade vad de bookisarna som yobetit samarbetar med hade att vinna på spelare som alltid vann.

Jag orkade inte posta svaret då pga av stämningen i tråden och för jag tänkte att jag ändå bara skulle bli beskylld för att vara delaktig i bluffen eller nåt. Iaf tänkte jag att jag postar svaret nu ändå, det är ju intressant att höra vad ni tycker som vet bättre hur det funkar. Jag har bara tagit bort mitt namn samt avsändarens namn och telefonnr ur brevet. (frågor på varför stavas PUL, den intresserade kan via pm få länk så han/hon själv kan kontakta samma person)

Spoiler:
"Hej! Jag har undrat desamma :-) De spelbolag som Yobetit kommer sammarbeta med kommer att gynnas genom att deras omsättning ökar. En del spelbolag hanterar sin risktagning manuellt dvs om de kommer in spelare som gör arbitrage kan förstöra deras vinst eftersom de kommer bli obalans i deras system och inte hinner sjustera detta innan matcher börjar.

Däremot de spelbolag som har en automatisk hantering av detta blir detta inget problem och kommer bara att öka deras omsättning och behålla sina marginaler och därmed göra mer vinst när deras omsättning ökar. De är bara dessa bolag som Yobetit kommer sammarbeta med som har automatisk riskhantering.

Vet ej om du blir klokare av de men du får gärna ringa mig"
Alltså...jag vill inte vara elak men hur fan skriver människan? Blir svårt att ta personen/svaret seriöst när han/hon skriver som en 15-åring...
Redbull är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat